Τα καλύτερα δωρεάν μεταπτυχιακά στην Ελλάδα!

Μόλις τελείωσες τη σχολή και ψάχνεις το κατάλληλο μεταπτυχιακό για εσένα, αλλά θέλεις να είναι και δωρεάν; Σου έχουμε βρει τα καλύτερα δωρεάν μεταπτυχιακά στην Ελλάδα για όλους τους τομείς.

Σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο για έσενα!

1. Δωρεάν Μεταπτυχιακά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Εδώ θα βρεις τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα που αφορούν θέματα όπως Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές, Εγκληματολογία, Eπικοινωνία, Μέσων και Πολιτιστικής Διαχείρισης, Οικονομικά, Κοινωνική Ανθρωπολογία, Κοινωνική Πολιτική, Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία, Στρατηγικές Σπουδές Ασφαλείας και Ψυχολογία.

2. Δωρεάν Μεταπτυχιακά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία και Επιστήμη, Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας, Περιβάλλον και Ανάπτυξη, Προστασία Μνημείων, Σχεδιασμός και κατασκευή υπογείων έργων, Τεχνοοικονομικά συστήματα και Υπολογιστική Μηχανική είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα βρεις!

3. Δωρεάν Μεταπτυχιακά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εδώ θα βρεις δωρεάν μεταπτυχιακά με θέματα όπως Αλγόριθμοι, Λογική και Διακριτά Μαθηματικά, Δίκαιο, Εφαρμοσμένη Φυσική, Βιολογία της άσκησης, Διδακτική της Χημείας και Νέες Εκπαιδευτικές τεχνολογίες και Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης Ξένης Γλώσσας.

4. Δωρεάν Μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Μερικές από τις επιλογές που θα βρεις για θεωρητικούς κλάδους είναι: η Ιστοριά και Αρχαιολογία, Βυζαντινές Σπουδές, Ελληνική Φιλοσοφία, Επιστήμες της Αγωγής και Επιστήμες της Τέχνης και των Πλαστικών Τεχνών.

Οι επιλογές που θα βρεις για θετικούς και τεχνολογικούς κλάδους είναι οι εξής: Αγροχημεία – Εφαρμογές στην ζωική και φυτική παραγωγή/Φαρμακευτικά Φυτά, Ανόργανη Βιολογική Χημεία, Ατμοσφαιρικές επιστήμες και το περιβάλλον, Βασικών Βιοϊατρικών Επιστημών, Βιοτεχνολογία, Ιατρική Χημεία, Νοσηλευτική Φροντίδα Ενηλίκων και Οικονομική Ανάλυση και Διοικητική Οικονομική.

5. Δωρεάν Μεταπτυχιακά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Το ΑΠΘ διαθέτει 37 προγράμματα για δωρεάν μεταπτυχιακά μερικά από αυτά αφορούν κλάδους των ανθρωπιστικών επιστημών και πραγματεύονται θέματα όπως: Γλωσσικές, Λογοτεχνικές και Διαπολιτισμικές Σπουδές στο Γαλλόφωνο και Ευρωπαϊκό Χώρο, Γλώσσα και Πολιτισμός στον Γερμανόφωνο χώρο, Eιδίκευση στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες της μάθησης, Η θεατρική παράσταση: Ιστορία, θεωρία και πρακτική και Θεολογία και Πολιτισμός.

Τα διαθέσιμα μεταπτυχιακά για θετικοτεχνολογικούς τομείς είναι τα εξής: Αειφορική Γεωργία, Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Τρόφιμα, Αντισεισμικός σχεδιασμός τεχνικών έργων, Διατήρηση της βιοποικιλότητας και αειφορική εκμετάλλευση αυτόφυων φυτών, Διεργασίες και Τεχνολογία προηγμένων υλικών, Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων και Ηλεκτρονική Φυσική(Ραδιοηλεκτρολογία).

Σχόλια