Σχετικα με εμας

Φιλοσοφία Frapress.gr

O σκοπός του Frapress.gr είναι να πρεσβεύει την ενημέρωση των αναγνωστών στους τομείς της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού και των Σκέψεων. Η Κάθε στήλη αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι που δημιουργεί έναν καλλιεργημένο άνθρωπο. Η ποιότητα της σύγχρονης πολιτιστικής παραγωγής ορίζεται με πολλά διαφορετικά κριτήρια τα οποία αναδιαμορφώνονται συνεχώς και το Frapress.gr είναι εδώ για να καλύψει την ανάγκη του νέου ανθρώπου να εκφράζεται, να αναζητά πληροφορίες και να προτείνει νέα πράγματα.

Το Frapress.gr αποτελείται από ετερόκλητα νέα άτομα τα οποία ως επι το πλείστον είναι φοιτητές και αντιπροσωπεύουν διαφορετικές κουλτούρες. Το Frapress.gr αποτελεί ένα εναλλακτικό Υouth Cultural Community στην πόλη, ένα ψηφιακό Think Tank που έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους.

Δε θεωρούμε καμία γνώση δεδομένη. Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι δυστυχώς η γενιά μας είναι θύμα της υπερπληροφόρησης και εντέλει ημιμαθής. Ξεκινάμε από το μηδέν θέλοντας να καλλιεργήσουμε τους αναγνώστες μας. Τους εισάγουμε σε έννοιες εξηγώντας τες προφανώς όχι επιστημονικά αλλά όπως θα τις λέγαμε σ’ έναν φίλο μας. Εκεί ακριβώς είναι η διαφορά μας. Μιλάμε απλά και κατανοητά.

Όραμά Frapress.gr

Η οικοδόμηση ενός ψηφιακού think tank με συγκεκριμένες αξίες, όπου ο στόχος του είναι διπλός:

  1. Η δημιουργία μίας κοινότητας όπου τα μέλη της αλληλοεπιδρούν, μπορούν να εκφράζονται, να εκδηλώνουν τις δικές τους ιδέες και
  2. Εν τέλει, η διάχυση της φιλοσοφίας μας στην κοινωνία.

Με δυό λόγια

Με απλά λόγια, μία ομάδα νέων όπου μέσα από το Frapress.gr και τις αξίες που το εκφράζουν, πέρα από το να γράφουν άρθρα, λαμβάνουν πρωτοβουλίες, αναλαμβάνουν projects και εν τέλει έχουν τη δυνατότητα ο καθένας με τον τρόπο του, να βρει την κλίση του, να αγγίξει διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς του και ότι μάθει μέσα από αυτή τη διαδικασία να το μεταφέρει στην κοινωνία.

Αξίες Frapress.gr

Frapress.gr

Ιστορία και εξέλιξη

Frapress.gr

Το Frapress.gr δημιουργήθηκε το 2013 διότι υπήρχε η ανάγκη έκφρασης νέων ανθρώπων, να αναζητούν πληροφορίες και να προτείνουν νέα πράγματα κάτω από κοινές αξίες και ιδανικά. Από τότε και έπειτα, το Frapress.gr εξελίχθηκε μέσα από τα άτομα που το αποτελούν, τη θεματολογία του αλλά και τους αναγνώστες του.Frapress.gr

Βραβεία & Διακρίσεις

Nικητές του 3ου γύρου του διαγωνισμού CU RestartUp @Ρομάντσο

Επικοινωνία

Για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο χρειαζόμαστε και τη βοήθεια των αναγνωστών μας. Για αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φόρμα επικοινωνίας για να έρθεις σε επαφή μαζί μας.

Καλή Ανάγνωση

Με εκτίμηση,

Frapress.gr Team