Κάνε μία παύση και Άκου το χάος.

Ένα χάος που αποτελείται από ανθρώπους που έχουν διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικές επιθυμίες και ζουν στην ίδια αλλά μοναδική για τον καθένα πραγματικότητα. Άνθρωποι που συμπρωταγωνιστούν στην σκηνή του κόσμου, και, παράλληλα, αποτελούν τους κομπάρσους στη ζωή των άλλων. Άνθρωποι που περπατούν τους ίδιους δρόμους, μα βαδίζουν μοναχοί.

ANTISTIΞIS

Οι ήχοι που εκπέμπουν θα περίμενε κανείς να είναι ακαθόριστοι, σχεδόν μία βαβούρα, αλλά είναι το ακριβώς αντίθετο. Ακούγεται ένας ήχος, μία εκκωφαντική σιωπή. Η σιωπή, στην οποία ισορροπεί ο κόσμος. Ένα σύνολο αντίρροπων δυνάμεων ισορροπούν και δημιουργούν αρμονία. Ένας αρμονικός χορός μεταξύ κάθε μηνύματος που εκπέμπουν οι πράξεις μας. Αυτή η μελωδία μας οδηγεί στο κάθε επόμενο βήμα.

Στο φετινό TEDxAUEB με τίτλο ANTISTIΞIS η πραγματικότητα αποσυντίθεται σε ήχους

Στο φετινό TEDxAUEB με τίτλο ANTISTIΞIS η πραγματικότητα αποσυντίθεται σε ήχους

Αυτή η αρμονία μας δίνει την ώθηση να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Συνειδητοποιημένοι πλέον ότι η διαδρομή μας δε μπορεί να είναι πάντα ευχάριστη, επιλέγουμε να ζούμε μακριά απ΄τη βοή. Ζούμε παρέα με εκείνους που νοιάζονται πραγματικά και μαζί τους απολαμβάνουμε μία μοναδική ηρεμία.

Οι μουσικοί περιέγραψαν το φαινόμενο ως την ταυτόχρονη συνήχηση διαφορετικών μουσικών γραμμών σύμφωνα με ορισμένους κανόνες και τον συνδυασμό τους για την παραγωγή ενός πολυφωνικού, αρμονικού συστήματος. Οι μουσικές φωνές διατηρούν τη μελωδική τους αυτοτέλεια, ώστε ένας ακροατής να ξεχωρίζει την κάθε μια μέσα στο πλέγμα.

Το ονόμασαν ANTISTIΞIS, αλλά εμείς μπορούμε να το αποκαλούμε απλά κοινωνία.

Στο φετινό TEDxAUEB με τίτλο ANTISTIΞIS η πραγματικότητα αποσυντίθεται σε ήχους. Η ερώτηση πλέον είναι μία. Είσαι έτοιμος να δεις την ζωή σου αλλιώς;

Πάρε ανάσα. Συνέχισε.

Κλείσε το εισιτήριό σου από το www.ticketmaster.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 210 8938111.

 

Σχόλια