Μάλιστα υπάρχουν κάποια από αυτά που είναι εντελώς δωρεάν!

Θέλεις να πας τις σπουδές σου στο επόμενο επίπεδο, αλλά όσα μεταπτυχιακά 2018 βρίσκεις έχουν κλείστες αιτήσεις ή αυτά που έχουν ακόμα ανοιχτές αιτήσεις δεν είναι στην Ελλάδα; Αν ναι τότε είσαι στο σωστό μέρος!

Σου βρήκαμε 8 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Ελλάδα, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών. Οι αιτήσεις και των οκτώ προγραμμάτων είναι ανοιχτές και μπορείς να κάνεις άμεσα την αίτησή σου σε αυτά!

Δες παρακάτω, λοιπόν, ποια είναι αυτα!

1. Μηχανική Δεδομένων και Υπολογιστικών Συστημάτων

Το τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 αναμορφωμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Μηχανική Δεδομένων και Υπολογιστικών Συστημάτων».

2. Επαναχρήσεις κτηρίων και συνόλων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, που οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στις «ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΩΝ».

3. Ανάλυση και Εφαρμογή Κοινωνικής Πολιτικής

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στις διαδικασίες επιλογής μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ) «Ανάλυση και Εφαρμογή Κοινωνικής Πολιτικής» για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

4. Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία

Στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στα γνωστικά αντικείμενα της Πολιτικής Επιστήμης και της Κοινωνιολογίας και απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ύστερα από φοίτηση τεσσάρων εξαμήνων.

Θυμήσου ποιες χώρες έχουν δωρεάν προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών!

5. Επιστήμες Αγωγής και Μαθησιακές Τεχνολογίες

Το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά σε συνεργασία με την Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου του Nottingham του Ηνωμένου Βασιλείου οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Επιστήμες Αγωγής και Μαθησιακές Τεχνολογίες».

6. Διδακτική των Βιοεπιστημών

Το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο : «Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΩΝ»

7. Διεθνείς κι Ευρωπαϊκές Πολιτικές στην Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Έρευνα

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διεθνείς κι Ευρωπαϊκές Πολιτικές στην Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Έρευνα».

8. Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες

Ένα νέο ΠΜΣ με τίτλο «Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες» θα ξεκινήσει στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!

Το πρώτο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ιδρύεται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και βασίζεται στη δεκαετή εμπειρία από το προγενέστερο πρώτο τεχνολογικό Π.Μ.Σ. του Πανεπιστημίου.

Σχόλια