Είναι Ιούνιος και ανάμεσα στους διαφορετικούς υποψήφιους προορισμούς, θα γνωρίσεις και την Κύπρο για διασκέδαση σε ξέφρενους ρυθμούς! Ας δούμε τα πάντα για την Νυχτερινή ζωή στην Κύπρο

Με τρία διαφορετικά πολιτικά αεροδρόμια σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο, η Κύπρος γίνεται ένας προορισμός με εύκολη πρόσβαση. Ένα νησί με πλούσια ιστορία και αρκετές αναταραχές, γίνεται, ιδιαιτέρως, κάθε καλοκαίρι πόλος έλξης για χιλιάδες, κυρίως νεαρούς, τουρίστες.

Εκτός από τις αμέτρητες και καταγάλανες θάλασσές της (π.χ. Konnos Bay, Landa Beach, Nissi Beach και Vathia Gonia Beach στην Αγία Νάπα, Mackenzie Beach στη Λάρνακα, St George Beach στην Πάφο, Silver Beach στην Αμμόχωστο και Kourion Beach στη Λεμεσό), έχει παράδοση στο απόλυτο nightlife και κοντράρεται με αυτό της Μυκόνου, της Κρήτης, της Ίου και της Σκιάθου μαζί! Με ένα δροσερό, λοιπόν, cocktail ανά χείρας, πάρε στυλό και κλείσε εισιτήρια!

Αγία Νάπα

1. Επαρχία Αμμοχώστου (Αγία Νάπα και Πρωταράς)

Όσοι έχουν πάει, θα καταλάβουν το γιατί ξεκινάμε από εκεί. Είναι η καρδιά της νυχτερινής ζωής στην Κύπρο. Είναι η περιοχή όπου ξυπνάς στις 11 ή στις 12 μ.μ. (αν δεν το έχεις πάρει και εσύ σερί από την παραλία) για να βγεις στη 1 π.μ., όπου θα συναντήσεις τις πρώτες παρέες στα μπαράκια. Είναι το μέρος που δεν έχει ταμπού και προσφέρει την ελευθερία που χρειάζεται ένας νέος από το καλοκαίρι του. Ο κατάλογος των clubs είναι μακρύς και εμείς σου προτείνουμε τα κυριότερα (ναι, σε αυτά που συνήθως στριμώχνεσαι): Soho Club (Γρηγόρη Αυξεντίου), Senior Frog’s (Αγίας Μαύρης 24A), The Castle Club (Λουκά Λουκά 20-22), Kahlua Bar (Αγίας Μαύρης) και The Bell (Γρηγόρη Αυξεντίου).

The Castle Club

2. Επαρχία Λεμεσού

 Η ελίτ περιοχή της Κύπρου (θα συναντήσεις αρκετούς Ρώσους) και συμπρωτεύουσα, συνεισφέρει με τη σειρά της και αυτή στη νυχτερινή ζωή με κορυφαία τα Guaba Beach Bar (Λεωφόρος Αμαθούντος 7), 7 Seas (Αγίου Ανδρέου 223), Dolce Club (Λεωφόρος Αμαθούντος 138) και RetroClub Metropole (Ιφιγένειας 6για after. Απόλαυσε στιγμές από ένα party στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού στο παρακάτω βίντεο!

3. Επαρχία Λάρνακας

Το σημείο κατατεθέν της περιοχής των ροζ φλαμίνγκο είναι ο παραλιακός πεζόδρομος, οι Φοινικούδες. Εδώ θα συναντήσεις το Margarita Finikoudes (Αθηνών 72 με Ευαγόρα Πιερίδη γωνία), ένα μεξικάνικο εστιατόριο το οποίο σερβίρει (τι άλλο) τις πιο γευστικές μαργαρίτες! Για τους εναλλακτικούς, υπάρχει το Club DEEP (Αθηνών 30-32), με κυρίαρχη μουσική την  r’n’b. Για mainstream lovers, υπάρχει το Dracula Club (Κωνσταντίνου Καλογερά), ένα από τα παλαιότερα στη Λάρνακα! Τέλος, στην περιοχή Makenzy Beach, θα προχωράς και δεξιά-αριστερά θα ακούς μουσική από το ένα club που διαδέχεται το άλλο! Κορυφαία εδώ είναι τα Blue Martini (Πιαλέ Πασά) και Ammos Beach Bar, με άκρως καλοκαιρινή διακόσμηση!

Margarita Finikoudes

4. Επαρχία Πάφου

Απέχει 350 χλμ ανατολικά από την Ρόδο και ο αρχαιολογικός της χώρος βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO από το 1980. Εδώ η νυχτερινή ζωή ”ησυχάζει” χωρίς να υστερεί και απόδειξη είναι τα Boulevard Bistro Wine bar (Πλατεία Κένεντυ)Otto Dieci (Βότση 8-10), Muse cafe kitchen bar (Ανδρέα Ιωάννουκαι Suite48 (Λεωφόρος Ποσειδώνος 48).

Muse Cafe Kitchen Bar

5. Επαρχία Λευκωσίας

Αφήσαμε τελευταία την πρωτεύουσα, καθώς τα καλοκαίρια ο κόσμος στριμώχνεται συνήθως στα παραπάνω μέρη. Ενδεικτικά (τα περισσότερα είναι ανοιχτά το χειμώνα) είναι τα State (Αλκαίου 23) και CLUB TEEZ (Ευαγόρου 6). Από εμάς, καλό καλοκαίρι με ξέφρενη διάθεση και ηλιοκαμένο κορμί!!

beach party summer GIF by Ex On The Beach

 

 

Σχόλια