Ακόμα ψάχνεις που να βγεις το σαββατοκύριακο; Ορίστε 10+1 προτάσεις για να το κάψεις με την παρέα σου!

Μας θυμάσαι που πριν δυο βδομάδες ήμασταν διχασμένοι ανάμεσα στο να βγούμε έξω και να κάτσουμε σπίτι το Σαββατοκύριακο; Ε, λοιπόν, αυτή τη φορά είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε έξω και να το κάψουμε μαζί με το βασιλιά Καρνάβαλο! Τριήμερο έρχεται και η Αθήνα είναι γεμάτη από ευκαιρίες να παρτάρεις και να καρναβαλιστείς, οπότε άσε τις σειρές και ετοιμάσου, έρχεται δυνατό Σαββατοκύριακο! Ελπίζουμε να κοιμήθηκες καλά το βράδυ της Πέμπτης, γιατί παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει πρόγραμμα που ξεκινά από νωρίς το βράδυ και τελειώνει νωρίς το πρωί. Δεν χρειάζεται να πάρεις μολύβι και χαρτί για να σημειώσεις, φροντίσαμε εμείς:

Για νωρίς…

Karamuza

Σαββατοκύριακο

Αν μένεις βόρεια, ή βρεθείς μια βόλτα από κει, εμείς σου προτείνουμε να πας στην Karamuza. Ένας βιομηχανικός χώρος λίγο πιο μακριά από το κέντρο του Αμαρουσίου, με ροκ μουσική και καθαρά ποτά, είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσεις το βράδυ σου.

Περικλέους 42, Μαρούσι

Spoiled

Και πάλι εκτός κέντρου, αυτή τη φορά προς τα νότια, στη Δάφνη, θα βρεις ένα από τα καλύτερα cocktail bar της Αθήνας. Ωραία μουσική, παιχνιδιάρικα cocktails και καλές τιμές είναι αυτά που θα σε… κακομάθουν.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 18, Δάφνη

Palmitas Pop Up Bar

Ένα μαγαζί στο αγαπημένο κέντρο, και πιο συγκεκριμένα στο Γκάζι, που ανοίγει μόνο Παρασκευή και Σάββατο. Οι ιδιοκτήτες του γνωστού σε όλους μας The Clumsies, έχουν δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που θα σε ταξιδέψει στο Μεξικό, με τη μουσική, τα πιάτα και τα cocktails της μακρινής αυτής χώρας να παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι

 

Για μετά…

Praxitelous Bar

Το μαγαζί αυτό, που βρίσκεται -πού αλλού; – στην Πραξιτέλους, είναι ιδανικό για τη συνέχεια της βόλτας σου. Οι μουσικές εναλλάσσονται ανάλογα με τη μέρα και τα κέφια του εκάστοτε dj, αλλά είναι πάντα πολύ καλές. Ευκαιρία, τώρα που έχει γλυκάνει ο καιρός, να πιεις το ποτό σου στη στοά που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, ή ακόμα και έξω.

Πραξιτέλους 33, Αθήνα

Όμικρον Bar

Δεν θα χρειαστεί να πας μακριά από την Πραξιτέλους: στην οδό Λέκκα θα συναντήσεις το ανανεωμένο Όμικρον, έναν ενδιαφέροντα χώρο με ωραίο κόσμο. Δεν θα χορέψεις ακόμα, αλλά σίγουρα η μουσική και η ατμόσφαιρά του θα σε προετοιμάσουν για τη συνέχεια!

Λέκκα 12, Αθήνα

Για ακόμα πιο μετά…

Cantina Social

Σαββατοκύριακο

Αν ακόμα δεν έχεις πάει, πρέπει να πας. Όταν ακούς Cantina μην φαντάζεσαι hot dog και βρώμικο, φαντάσου ένα υπέροχο αίθριο στο τέλος της Ερμού, με προβολές στους τοίχους των γύρω πολυκατοικιών, πολύ κόσμο τις μικρές ώρες (ειδικά τον χειμώνα μην πας πριν τις 2.00) και τρελούς Djs και προσωπικό που θα σε κάνουν να μη θες να γυρίσεις σπίτι.

Λεωκορίου 6-8, Ψυρρή

Άσυλο

Το γνωστό σε όλους μας άφτερ, που ήταν γειτονάκι με τον Άνθρωπο στο Μεταξουργείο, ξανάνοιξε τις πόρτες του, σε άλλο μέρος. Στην Αχιλλέως, ανάμεσα σε μάντρες αυτοκινήτων και εγκαταλελειμμένα κτίρια, βρίσκεται ένα μαγαζί σωστό Άσυλο, που θα φροντίσει να χορέψεις μέχρι πρωίας, και να μη θυμάσαι πού πάρκαρες το δικό σου αυτοκίνητο.

Αχιλλέως 38, Μεταξουργείο

Και μιας και έρχεται το Τριώδιο, έχουμε να σου προτείνουμε και διάφορα events ώστε την Καθαρά Δευτέρα να μη κοιμηθείς, και να πας κατευθείαν να πετάξεις χαρταετό.

Négligée @Kitty Cat

Το τρελό Kitty Cat έχει εισέλθει δυναμικά στη νυχτερινή ζωή της πόλης, και μας προσκαλεί αυτή την Παρασκευή 11/3 να ντυθούμε… négligée στο μασκέ πάρτι τους, με μουσική από τους Dimitri M και Simos Danalis. Dress less, dance more and feel like home με ελεύθερη είσοδο.

Σταδίου 7, Αθήνα

ADC Carnival Edition @Χυτήριο Theater & Art Café

Το Athens Dance Crew έχει πλέον καθιερωθεί στον χώρο της αθηναϊκής διασκέδασης και, αυτή τη φορά, μετά το τρελό πάρτυ στο εγκαταλειμμένο αναψυκτήριο του Λυκαβηττού, επιστρέφει το Σάββατο 12/3 στο Χυτήριο και μας καλεί να ντυθούμε στα πλαίσια του Circus Theme τους, υπό τους ήχους των Tribal Caravan και των Djs Εazy και Stark του ADC και των καλεσμένων ΝΤΕΙΒΙΝΤ, WrappeD In PlastiC και Behave. Είσοδος 5€ με μπύρα.

Ιερά Οδός 44, Γκάζι

 

Phormix Takeover @ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Σαββατοκύριακο

Η ομάδα Phormix, μετά από δυο χρόνια δράσεων και events, κάνει μια επετειακή κατάληψη στον υπόγειο χώρο του Ρομάντσο με τέσσερα διαφορετικά dj sets, για τη σωτηρία της ψυχής μας. Χωρίς φώτα, χωρίς ετικέτες και χωρίς ταμπού, μόνο με χορό. Είσοδος ελεύθερη.

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

Μασκέ πάρτυ @six d.o.g.s.

Tη Κυριακή το βράδυ, στο συναυλιακό χώρο του six d.o.g.s. θα γίνει το ετήσιο μασκέ πάρτυ. Ντύσου, στολίσου και γενικά μασκαρέψου ό,τι πιο ευφάνταστο: είναι η τελευταία σου ευκαιρία για φέτος! Δε σε συμβουλεύουμε τυχαία, γιατί οι καλύτερες μεταμφιέσεις θα βραβευτούν με free drinking κουπόνια από τους διοργανωτές. Μερικοί από τους καλύτερους djs της αθηναϊκής σκηνής, όπως οι Kissing Strangers, Chevy, Bad Spencer, Pan, K.atou,  Tony Lasar και Gus & Bonso, θα φροντίσουν να χορέψεις σε ήχους από disco μέχρι techno. Είσοδος ελεύθερη.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Κι αν ακόμα δεν σε έχουμε πείσει και εξακολουθείς να θέλεις κάτι χαλαρό, εδώ θα βρεις όλες μας τις προτάσεις για ένα χαλαρό σαββατοκύριακο.

Σχόλια