Διεθνής διάκριση για τη Lithos Digital η οποία αναδείχθηκε καλύτερη εταιρεία SEO παγκοσμίως για το 2023 στα Greater London Enterprise Awards 2023.

 

 

Η μακρά διαδικασία για την εύρεση των επιτυχημένων και καινοτόμων εταιρειών στο Λονδίνο ολοκληρώθηκε και οι νικητές των Greater London Enterprise Awards 2023 είναι πλέον γνωστοί. Ανάμεσά τους βρίσκεται και μια ελληνική εταιρεία που εντυπωσίασε τους κριτές με την έξυπνη μετατροπή της βαθιάς γνώσης του διαδικτυακού χώρου σε στοχευμένα σχέδια δράσης που επιφέρουν θαυμαστά αποτελέσματα για τους πελάτες της. Πρόκειται για το digital marketing agency Lithos Digital, που διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην ηλεκτρονική προώθηση εταιρειών κάθε μεγέθους και budget. 

Lithos

Λίγα Λόγια για τα Βραβεία

Τα Greater London Enterprise Awards πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από το 2016 με πρωτοβουλία της εταιρείας SME News. Το Λονδίνο είναι μια πλούσια μητρόπολη με πάνω από 1 εκατομμύριο ενεργές επιχειρήσεις από κάθε κλάδο που μπορεί κάποιος να φανταστεί. Σε ένα τέτοιο ποικιλόμορφο επαγγελματικό περιβάλλον, τα συγκεκριμένα βραβεία έρχονται για να αναδείξουν εκείνες τις επιχειρήσεις που προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες τους καθημερινά, ενώ ταυτόχρονα αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια στη συνεχή πρόοδο και εξέλιξή τους. Για τον λόγο αυτό, υπάρχει τεράστια ποικιλία στις επιχειρηματικές κατηγορίες στις οποίες μπορεί να λάβει κάποιος μέρος.

Οι επιτυχίες και η αφοσίωση των υποψηφίων μελετούνται και αξιολογούνται από μια ειδική ομάδα, ώστε να νικήσει η πραγματικά καλύτερη εταιρεία. Αυτό συνεπάγεται ότι οι κριτές είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στους διάφορους κλάδους της αγοράς με εμπειρικές γνώσεις για τις δυσκολίες εδραίωσης και ανάπτυξης που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Οι γνώσεις αυτές καθιστούν την τελική τους κρίση εμπεριστατωμένη και δίκαιη.

Η Ελληνική Πρωτιά

Η Lithos Digital συμμετείχε στα βραβεία με ένα πολύ δυνατό case study, αυτό της εταιρείας Plonk Golf με έδρα το Λονδίνο. Η Plonk Golf δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού, της εγκατάστασης και λειτουργίας γηπέδων mini golf σε bars και pubs. Αν και αυτή η μορφή ψυχαγωγίας ακόμα δεν έχει φτάσει στην Ελλάδα, οι αγώνες mini golf είναι μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα στην Αγγλία, και ειδικά στο Λονδίνο. 

Η Lithos Digital έχει αναλάβει το SEO της Plonk Golf. Παρόλο που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος με αντίστοιχες εταιρείες να έχουν 5 με 10 φορές μεγαλύτερο budget για τις ενέργειες SEO, η Plonk Golf έχει καταφέρει να είναι στην 1η θέση της Google.co.uk για πάνω από 352 σημαντικές λέξεις κλειδιά με μεγάλη ζήτηση και για πάνω από 662 στις 3 πρώτες θέσεις. Και όλα αυτά χάρις στη Lithos Digital. Μπορείτε να διαβάσετε όλο το case study στο επίσημο περιοδικό των Greater London Enterprise Awards πατώντας ΕΔΩ.

 

Ποια Είναι η Lithos Digital; 

Για όσους δε γνωρίζουν, η Lithos Digital είναι μια εταιρεία Digital Marketing με βάσεις σε Λονδίνο, Σεβίλλη και Αθήνα (Ηλιούπολη) και πελάτες από όλο τον κόσμο. Η εταιρεία εξειδικεύεται στο SEO αλλά προσφέρει όλες τις υπηρεσίες Digital Marketing για μια ολοκληρωμένη online προώθηση κάθε είδους επιχείρησης, όπως Performance Marketing (διαφημίσεις Google και Social Media), διαχείριση Social Media, Consulting αλλά και σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων όπου μάλιστα πρόσφατα διακρίθηκε, λαμβάνοντας το βραβείο καλύτερου design για την ιστοσελίδα της Vision Yachting στα Web Excellence Awards. Επιπλέον το νέο project της εταιρείας εστιάζει σε ολοκληρωμένες λύσης Κατασκευής Ιστοσελίδων. Οι έμπειροι επαγγελματίες με πάθος για οτιδήποτε digital βρίσκονται σαν λίθοι στο πλευρό των πελατών τους για να παρέχουν μελετημένες στρατηγικές και άμεση εξυπηρέτηση για την επίτευξη οποιουδήποτε επαγγελματικού στόχου με όπλο έμπιστα και σύγχρονα online εργαλεία. 

Τι Σημαίνει η Διάκριση αυτή για την Ελληνική Αγορά;

 

Η νίκη και η προβολή της Lithos Digital ως η καλύτερη εταιρεία SEO παγκοσμίως για το 2023 έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους επιχειρηματίες της χώρας μας και τους επιστήμονες της διασποράς που τολμούν να «ανοίξουν τα φτερά τους» και σε αγορές εκτός των ελληνικών συνόρων και να διαπρέψουν. Στην ψηφιακή εποχή του σήμερα, όπου όλες οι αγορές είναι προσβάσιμες και όλοι οι πελάτες είναι ένα μόνο κλικ μακριά, ακόμα και η πιο μικρή εταιρεία είναι ζωτικής σημασίας να επενδύει στη διαδικτυακή της εικόνα και παρουσία, για να μη «μείνει πίσω». Αν ληφθούν σωστές και στοχευμένες κινήσεις digital marketing, οι οργανικές επισκέψεις στην ιστοσελίδα κάθε επιχείρησης μπορούν να μετατραπούν σε πραγματικές επισκέψεις στο μαγαζί της ή σε παραγγελίες. Πλέον Έλληνες και ξένοι πελάτες είναι όλοι online, επομένως το μόνο που έχουν να κάνουν οι εταιρείες είναι απλά να τους ακολουθήσουν.  

Lithos

Σχόλια