Reggaeton μουσικές, street dance act by Lil Cli, κουβανέζικα vibes & δροσερά Havana Club cocktails

 

Havana

Το Havana Club έφερε την ενέργεια των δρόμων της Κούβας στην Αθήνα με το Cuban Mode street party που κούνησε την πόλη στους reggaeton ρυθμούς του FrancisOfiliAntetokounmpo και τις μελωδίες της Irene, με το dance act της Lil Cli να ξεσηκώνει τους παρευρισκόμενους!

Το Havana Club για μια ακόμη φορά, έδωσε φωνή στους δρόμους της πόλης, μεταμορφώνοντας το ανοικτό πάρκινγκ της οδού Παλλάδος στου Ψυρρή, σε Κουβανέζικη αυλή με vintage έπιπλα, πολύχρωμα φώτα και τροπικά φυτά. Ο Francis “Ofili” Antetokounmpo, ένας αυθεντικός καλλιτέχνης του δρόμου με afrobeat επιρροές, και η Irene, με τη μελωδική RnB φωνή, έδωσαν τον ρυθμό στη βραδιά, ενώ το δυναμικό street χορευτικό της Κλειούς Αρβανίτη aka Lil Cli, ανέβασε τη θερμοκρασία!

 

Havana

Δροσερά καλοκαιρινά cocktails Cuba Libre, Mojito και Frozen Daquiri, με το αυθεντικό κουβανέζικο ρούμι Havana Club, έφεραν την La Cubania, τη δημιουργική ενέργεια της Κούβας, στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους: STARDUST, Υρώ Καραδήμου, iro_karadimou@stardustcomms.gr , 216 0047954 (ext. 304)

 

Havana

Λίγα λόγια για το Havana Club

Το Havana Club 3 Años είναι το ρούμι με το μεγαλύτερο κύρος από όλα τα λευκά ρούμια και φέρνει μια αίσθηση ασυναγώνιστης ποιότητας σε όλα τα cocktails. Είναι το ρούμι που χρησιμοποιείται σήμερα για την παρασκευή του παγκοσμίου φήμης Mojito στο La Bodeguita del Medio, αλλά και του φημισμένου Daiquiri στο θρυλικό El Floridita.

Το Havana Club Añejo 7 Años είναι «η πεμπτουσία του παλαιωμένου κουβανέζικου ρουμιού». Πρόκειται για το πρώτο έξτρα-παλαιωμένο κουβανέζικο, πολυσύνθετο ρούμι, με πλούσιες γεύσεις, που έδειξε στον κόσμο ότι το ρούμι μπορεί να πίνεται και σκέτο. Δημιουργήθηκε από τον θρυλικό Κουβανό Primero Maestro Ronero, Don Jose Navarro, και για να παραχθεί, χρειάζονται πάνω από 14 χρόνια ενώ η ελάχιστη ηλικία του κάθε ρουμιού στο μείγμα είναι 7 χρόνια.

 

Havana

Σχόλια