Ο Φίλιππος Αρβανίτης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Power of Love και παρακάτω θα μάθεις περισσότερα πράγματα για την ηλικία, την καταγωγή και το βιογραφικό του.

1. Ο Φίλιππος Αρβανίτης είναι μισός Έλληνας και μισός Άγγλος και είναι 25 ετών.

2. Παλιότερα εργαζόταν ως κομμωτής, πλέον όμως εργάζεται ως Personal Trainer.

3. Προτερήματα: Όμορφος, μετριόφρων και με ευφράδεια λόγου
Μειονεκτήματα: … αναζητά ακόμη ποια είναι

4. Το πιο σημαντικό γι’ αυτόν σε μια σχέση είναι η επικοινωνία.

5. Στην πρώτη του συνέντευξη ο Φίλιππος Αρβανίτης δήλωσε: «Τα προτερήματα μου, από όσο μου λένε τουλάχιστον είναι ότι έχω μια ευφράδεια λόγου και .. είμαι και ωραίος. Από εκεί και πέρα μία σχέση για μένα τελειώνει όταν η γκρίνια και η ζήλια γίνονται ανυπόφορες».

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την Άννα!

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την Κατερίνα!

Το Power of Love, είναι ένα ανατρεπτικό show σχέσεων, όπου άνδρες και γυναίκες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show σχέσεων που έρχεται στο ΣΚΑΪ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. Αρχικά, 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Σχόλια