Η Μαργαρίτα Νέρτζη ή απλά Νέρτζη είναι μια από τις παίκτριες του Power of Love, που κρατά ένα ήσυχο προφίλ μέσα στο παιχνίδι, ας δούμε όσα δεν ήξερες γι’ αυτή το προφίλ, την ηλικία και το βιογραφικό της.

1. Η Μαργαρίτα Νέρτζη είναι από τη Θεσσαλονίκη και είναι 26 ετών.

2. Εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία υποδημάτων και ρούχων, αλλά και ως DJ.

3. Προτερήματα: Δυναμική, Αποφασιστική, Μετριοπαθής

Ελαττώματα: Ματαιόδοξη

4. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα και θέλει τον άνδρα ελκυστικό υποστηρικτικό και με χιούμορ.

5. Στην πρώτη της συνέντευξη στο παιχνίδι είπε: Πίστευω στην ενέργεια της πρώτης ματιάς. Ο άνδρας θέλω να είναι ελκυστικός, να με υποστηρίζει, να έχει χιούμορ και δε θέλω να είναι ζηλιάρης και εγωιστής. Το πρώτο πράγμα που κοιτώ σε έναν άνδρα είναι το πρόσωπό του.

Ο λογαριασμός της Νέρτζης στο instagram είναι ιδιωτικός (https://www.instagram.com/margaritanertzi/)

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Τζόνι!

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Φίλιππο!

View this post on Instagram

A post shared by Power of Love (@poweroflovegr)

Το Power of Love, είναι ένα ανατρεπτικό show σχέσεων, όπου άνδρες και γυναίκες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show σχέσεων που έρχεται στο ΣΚΑΪ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. Αρχικά, 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Σχόλια