Ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του Power of Love και παρακάτω θα μάθεις περισσότερα πράγματα για την ηλικία, την καταγωγή και το βιογραφικό του.

1. Ο Παύλος Παπαδόπουλος κατάγεται από τον Πόντο, ζει στην Χαλκιδική και είναι 25 χρονών.

2. Οι φίλοι του τον φωνάζουν Σπαρτιάτη γιατί του αρέσει η αρχαία Ελλάδα και το πνεύμα των Σπαρτιατών, ενώ ασχολείται από τα 8 και με τον αθλητισμό.

3. Δουλεύει ως υπάλληλος ασφαλείας VIP προσώπων.

4. Προτερήματα: Επίμονος, μαχητής και πεισματάρης.
Μειονεκτήματα: Ανυπόμονος και νευρικός.

5. Στην πρώτη του συνέντευξη ο Παύλος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Στη σχέση θέλω να υπάρχει κατανόηση, να μπορούμε να κάνουμε συζήτηση και θέλω να έχει σεβασμό πάνω από όλα στο πρόσωπο του συντρόφου της. Επιπλέον, μαγειρεύω πολύ καλά και κάνω καλό μασάζ. Μια γυναίκα πρέπει να σέβεται τον σύντροφό της και θα πρέπει να έχουν πολύ καλή επικοινωνία».

Βρες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την Κατερίνα!

Βρες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τη Ρένια!

https://www.instagram.com/p/BomJ5kYgWqf/

https://www.instagram.com/p/BlAsSDRAMkP/

https://www.instagram.com/p/BlgBbhmgEQ6/

Το Power of Love, είναι ένα ανατρεπτικό show σχέσεων, όπου άνδρες και γυναίκες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show σχέσεων που έρχεται στο ΣΚΑΪ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. Αρχικά, 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Σχόλια