Ας μάθουμε περισσότερα πράγματα για την καινούρια παίκτρια του Power of Love Κατερίνα Σαββοπούλου, όπως το βιογραφικό, την ηλικία και το instagram της!

1. Η Κατερίνα Σαββοπούλου γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1991. Είναι 27 ετών.

2. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο.

3. Έχει τελειώσει γραφιστική στο ΤΕΙ Αθηνών, αλλά τελικά την κέρδισε το μάρκετινγκ, ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο προσώπου και χεριών στο Κανάλι 9.

4. Προτερήματα: Κοινωνική, Ετοιμόλογη, Στοργική, Υπομονετική

Ελαττώματα: Αυθότμητη, Ακατάστατη, Καλομαθημένη

5. Δεν την ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση σε έναν άνδρα, διότι την κερδίζει ο τρόπος ομιλάς του, ενώ έχει μια ιδιαίτερη εκτίμηση σε όσους έχουν καταγωγή από τον Πόντο.

+1. Η μεγαλύτερη σχέση, που έχει κάνει, είναι τρία χρόνια με έναν άνδρα που ήταν ηλικιακά μικρότερός της.

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Παύλο!

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Φίλιππο!

Το Power of Love, είναι ένα ανατρεπτικό show σχέσεων, όπου άνδρες και γυναίκες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show σχέσεων που έρχεται στο ΣΚΑΪ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. Αρχικά, 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Σχόλια