Ας μάθουμε περισσότερα πράγματα για την παίκτρια του Power of Love Άννα Ελευθερίου, όπως το βιογραφικό, την ηλικία και το λογαριασμό της στο instagram!

1. Η Άννα Ελευθερίου είναι από την Κύπρο και είναι 33 ετών.

2. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκτός από Δημοσιογράφος, δηλώνει επίσης Youtuber και Instagrammer.

3. Προτερήματα: Καλόκαρδη, Ευχάριστη

Ελαττώματα: Ανυπόμονη

4. Της αρέσει πολύ η γυμναστική και ο χορός, ενώ είναι και πολύ φιλόζωη. Συγκεκριμένα, έχει οκτώ σκυλάκια και δύο γατάκια.

5. Στην πρώτη της συνέντευξη είπε: «Ψάχνω έναν άντρα ο οποίος θα είναι απόλυτα πιστός, δοτικός, πολύ γλυκός, τρυφερός και γενικά να υπάρχει αγάπη. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε έναν άντρα είναι τα μάτια του και το χαμόγελο του».

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Αντώνη!

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Φίλιππο!

Το Power of Love, είναι ένα ανατρεπτικό show σχέσεων, όπου άνδρες και γυναίκες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show σχέσεων που έρχεται στο ΣΚΑΪ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. Αρχικά, 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Σχόλια