Η εκρηκτική παίκτρια του Power of Love Ρένια Τσακίρη έχει ένα πολύ ενδιαφέρον προφίλ και παρακάτω σου αποκαλύπτουμε την ηλικία, το βιογραφικό και το instagram της!

1. Η Ρένια Τσακίρη είναι από την Αθήνα. Έχει γεννηθεί στις 20 Νοεμβρίου και είναι 22 ετών.

2. Έχει σπουδάσει βοηθός νοσηλευτικής. Ασχολείται με τον χορό από 4 ετών, ενώ αυτή την περίοδο ασχολείται με αυτόν επαγγελματικά και εργάζεται ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά.

3. Προτερήματα: Κοινωνική, Δυναμική και ευαίσθητη, Εγωίστρια με χιούμορ
Ελαττώματα: Ζηλιάρα

4. Πίστευει ότι στο Power of Love μπορεί να βρει τον κεραυνοβόλο έρωτα.

5. Στην πρώτη της συνέντευξη είπε: «Είμαι αρκετά ευαίσθητη, άλλα είμαι και πολύ ζηλιάρα. Στον έρωτα δεν αντέχω καθόλου την πίεση, καθόλου την γκρίνια, θέλω ο άντρας να είναι ρομαντικός και να μη μου προκαλεί νευρικότητα».

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Αντώνη!

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Παύλο!

https://www.instagram.com/p/BqlAJDzgzyj/

https://www.instagram.com/p/BqSqHooAfGz/

Το Power of Love, είναι ένα ανατρεπτικό show σχέσεων, όπου άνδρες και γυναίκες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show σχέσεων που έρχεται στο ΣΚΑΪ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. Αρχικά, 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Σχόλια