Ο Αντώνης Χρόνης είναι o νεότερος παίκτης του Power of Love φέτος και παρακάτω θα βρεις την ακριβή του ηλικία, καθώς και την καταγωγή του.

1. Ο Αντώνης Χρόνης κατάγεται από το Αίγιο και είναι 20 ετών στα 21.

2. Έχει σπουδάσει πληροφορική και εργάζεται ως διανομέας και μπαρίστα.

3. Προτερήματα: Κοινωνικός, Εγωιστής και Δυναμικός.
Μειονεκτήματα: Ζηλιαρόγατος.

4. Αιτία χωρισμού για τον Αντώνη είναι η υπερβολική ζήλια.

5. Στην πρώτη του συνέντευξη δήλωσε: «Στις γυναίκες με ελκύουν πάρα πολύ τα νύχια, τα άκρα και δεν μπορώ καθόλου την ακαταστασία ειδικά στη συμβίωση. Μου αρέσει να βοηθάω τη γυναίκα στις δουλειές, ενώ έχω κάνει σχέση με μεγαλύτερη και συγκεκριμένα με μια γυναίκα 15 χρόνια μεγαλύτερη μου».

Βρες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την Ρένια!

Βρες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Γιάννη Κοπιδάκη!

 

Το Power of Love, είναι ένα ανατρεπτικό show σχέσεων, όπου άνδρες και γυναίκες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show σχέσεων που έρχεται στο ΣΚΑΪ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. Αρχικά, 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Σχόλια