Αυτοί είναι οι παίκτες του Survivor 2018! Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα!

Ας δούμε πρώτα τους διάσημους

Survivor 2018: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Γεννήθηκε το 1988 στη Ρόδο. Μεγαλώνοντας, ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Φιλοσοφική και παράλληλα ασχολήθηκε ως μοντέλο. Συνεργάζεται με το πρακτορείο της Κρίστης Κρανά και έχει διακριθεί με τον τίτλο “Miss Europe face” to 2007.
Τηλεοπτικά την είδαμε αρχικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Συμμετείχε ως μοντέλο για να παρουσιάζουν μακιγιάζ. Ένα χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβρη του 2012, βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στον Alpha, “Μες στην καλή χαρά”. Είχε ρόλο βασικής παρουσιάστριας με την εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου. Τους τελευταίους μήνες δίδασκε φιλολογικά μαθήματα σε γυμνάσιο.

Κατερίνα Χαλικιά

Το κορίτσι του Φώτη Γιαννιώτη, Κατερίνα Χαλικιά στο ριάλιτι επιβίωσης.
Εκτός από μπασκετμπολίστρια με πολλές διακρίσεις είναι και διατροφολόγος, άρα ένα ακόμη συν αφού θα φανεί επιπλέον χρήσιμη στην ομάδα της με τις συμβουλές της.
Πρώην σύζυγος του Κώστα Παταβούκα με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, η Κατερίνα είναι από τα τελευταία ονόματα που έκλεισαν και θα μεταβούν στον εξωτικό νησί προκειμένου να αγωνιστεί μαζί με πολλούς ομολογουμένως αθλητές και αθλήτριες που απαρτίζουν το φετινό καστ του ριάλιτι επιβίωσης

Όλγα Φαρμάκη

Η Όλγα Φαρμάκη γεννήθηκε στο Αγρίνιο.
Η Όλγα μεγάλωσε σε μια παραδοσιακή οικογένεια του Αγρινίου, με τέσσερα παιδιά ( η Γωγώ, ο 25άχρονο Κώστα και ο 20άχρονο Μανούσο)
Ο πατέρας τους, Παντελής (καθηγητής στο ΤΕΙ Αγρινίου), και η μητέρα τους, Μαρία.
Μοντέλο, που συνεργάστηκε με τον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή “‘Όλα”.
Τώρα ασχολείται με το blog που έχουν με την Γωγώ, το myflashbackfashion.com

Σελίδες: 1 2 3 4 5

Σχόλια

1 2 3 4 5