Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα κατάγεται από την Κατερίνη και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στο Μόναχο στις 20 Αυγούστου 1992, είναι δηλαδή 26 ετών.

Προέρχεται από αθλητική οικογένεια και ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το ταε κβον ντο στο οποίο έχει μαύρη ζώνη. Τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος και έκανε σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα της. Ανήκει στον Γυμναστικό Σύλλογο ΝΕΑΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Survivor 2018 ΔΙΑΣΗΜΟΙ

Xenia Evven των REC

Από πατέρα Ουκρανό και μητέρα Ελληνίδα, μιλάει 5 γλώσσες.

Γεννήθηκε στην Ουκρανία αλλά στα 11 πήγε με τη μητέρα της λόγω δουλειάς στη Μάλτα. Ξαναγύρισε μετά από πολλά χρόνια αλλά επειδή είναι άνθρωπος που της αρέσει να ταξιδεύει και να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, ήθελε κάτι διαφορετικό. Έφυγε από μικρή από το σπίτι, έμεινε μόνη, σπούδαζε και δούλευε ταυτόχρονα. Από την οικογένειά της είναι η πρώτη που ήρθε στην Ελλάδα, το ήθελε πολύ και ήταν η πρώτη χώρα στην οποία σκέφτηκεα να ταξιδέψει.
Με τον πατέρα της δεν έχουν καλές σχέσεις. Η μητέρα της όμως ήθελε να έρθει Ελλάδα.

Ελένη Χατζίδου

Κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκε στην συμπρωτεύουσα, πέρασε όμως τα παιδικά της χρόνια στην Αλεξανδρούπολη, όπου και μετακόμισε με την οικογένειά της όταν ήταν πέντε ετών.
Τελειώνοντας το σχολείο , η Ελένη κατάφερε να εισαχθεί στην Σχολή Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας του ΑΠΘ και έτσι επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη. Το αντικείμενο των σπουδών της όπως λέει η ίδια την ενδιέφερε πολύ, όμως η μεγαλύτερη αγάπη της ήταν το τραγούδι. Από πολύ μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια και έτσι όσο ήταν φοιτήτρια πραγματοποίησε σπουδές στην μουσική και το τραγούδι.
Το «μικρόβιο» της τραγουδίστριας, όπως έχει δηλώσει η ίδια , το απέκτησε από την , οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της διαθέτει εκπληκτική φωνή και ήταν ρεμπέτης. Την γνήσια λαϊκή φωνή του έχει κληρονομήσει και η Ελένη η οποία ξεχωρίζει ως το νέο αστέρι του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού.
Την Ελένη Χατζίδου την γνωρίσαμε το 2006 με την συμμετοχή της στο talent show του Antenna, Fame Story 4.

Μαρία Σαμαρινού

Πρωταθλήτρια Σκι. Έχει εκπροσωπήσει πολλές φορές τη χώρα μας στο εξωτερικό και είναι μια πολύ καλή αθλήτρια με σημαντικές διακρίσεις.
Αφήνει τα χιόνια για την άμμο στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.
Μεταξύ άλλων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αλπικούς Αγώνες στο Μαυροβούνιο στις 21 Δεκεμβρίου.

Σελίδες: 1 2 3 4 5

Σχόλια

1 2 3 4 5