Μπαχαλιάζομαι και τρελαίνομαι γιατί: ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ & THE TEDDS LIVE – 24 Μαρτίου 2018 @ TRES

Ο Εισβολέας, κατά κόσμον Λιάκος, το αγαπημένο παιδί της χιπ χοπ σκηνής που έχει το θέμα του αλλά και τον μοναδικό του τρόπο να ξεσηκώνει το κοινό, έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στο Tres τo Σάββατο 24 Μαρτίου.

Ο Παπανικολός Ηλίας κατά κόσμον “Εισβολέας” γεννήθηκε στην Καλαμάτα το ‘81 και μεγάλωσε στην Αθήνα, καταπιάστηκε με τον στίχο το ‘96 και με την σύνθεση το ‘99, είναι ένας αυτοδημιούργητος μουσικός καθώς έμαθε να παίζει όργανα, να γράφει μουσική και να συνθέτει μόνος του κατα κύριο λόγο Hip-Hop.

Η πρώτη δισκογραφική του κυκλοφορία έγινε το 2001 και από τότε έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα 8 δίσκους.

Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές και σε φε…στιβάλ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και την Κύπρο.
Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες απο διάφορα είδη όπως οι Ιmam Βaildi, Ματούλα Ζαμάνη, Guru (Gangstarr), Ελένη Τσαλιγοπούλου, Δημήτρη Πουλικάκο και άλλους.

Tα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει μαζί με τους συνεργάτες του, Κωνσταντίνο Φόρτσα και Κωνσταντίνο Στέργιου, μια δεκαμελή μπάντα που λέγονται “Εισβολέας& Τhe Τedds”. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν τον δεύτερο δίσκο που θα έχει τίτλο “Φυλακές Ανηλίκων”.

Στις συναυλίες του Εισβολέα θα ακούσεις ένα συνοθύλευμα από ήχους και ρυθμούς, απο Hip-Hop μέχρι παραδοσιακά όργανα και απο Breakbeats μέχρι Funk, κι έτσι κανένας δεν μένει ποτέ ανικανοποίητος!

Ραντεβού στο TRES λοιπόν, στα Εξάρχεια στις 24 Μαρτίου για ενα και μοναδικό live performance.

Συμμετέχουν οι:

12ος Πίθηκος
Ματούλα Ζαμάνη
Μάριος Νταβέλης (Fundracar)

Warm Up Session by DJ Cutbrawl

Tιμή Εισητηρίου 8€ (με μπύρα)

Σημεία προπώλησης

– Ministry of concrete (Σύνταγμα)
– Sake Tatoo crew studio (Χαλάνδρι)
– Dildo Tatoo studio (Φάληρο)

Σχόλια