Στέλιος Κρητικός

Ο Στέλιος μεγάλωσε στη Ρόδο. Μέχρι τα 35 του η πορεία του στο ποδόσφαιρο -με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο 6Χ6 το 2006 στη Γερμανία- κινούνταν παράλληλα με τη θεατρική: το πρωί παιδικό θέατρο σε σχολεία, το μεσημέρι προπονήσεις με το Μαρκό Μαρκόπουλου στα Γλυκά Νερά ή στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στις οποίες στο μεταξύ είχε μεταγραφεί και έπαιζε, το απόγευμα πρόβες και παραστάσεις που ανέβαζε με τη θεατρική ομάδα του στο «Καλουτά», στο «Χορν», στο «Ορφέας», στο «Ακάδημος» και στο «Περοκέ», και τα Σαββατοκύριακα ματς.

Νάσος Παπαργυρόπουλος

Γιος του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου, ασχολείται με επιχειρήσεις, το personal training, έχει παίξει και στο θέατρο, έχει σκηνοθετήσει, χορογραφήσει, σκηνογραφήσει.

Σπούδασε θέατρο στην Ελλάδα και στο Λος Αντζελες και μετά την επιστροφή του και τους δικούς του πειραματισμούς σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, αφοσιώθηκε στις οικογενειακές επιχειρήσεις.
Ο Νάσος μεγάλωσε στα νότια προάστια της Αθήνας και, παράλληλα με το σχολείο και τα μαθήματά του, πέρασε πολύ χρόνο από τα παιδικά του χρόνια στα «Αστέρια Γλυφάδας»,

Μιχάλης Μουρούτσος

Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο.

Γιάννης Τσίλης
15/7/1986
Ο Γιαννιώτης αθλητής είναι Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ ασχολείται με την κωπηλασία και συγκεκριμένα με την τετράκωπο εδώ και δεκαπέντε χρόνια.
Έχει συμμετάσχει τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπως και σε αυτούς του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Σελίδες: 1 2 3 4 5

Σχόλια

1 2 3 4 5