Γιάννης Δρυμωνάκος
18/1/1984
Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, στο στιλ της πεταλούδας. Άρχισε την κολύμβηση με την προτροπή της μητέρας του, η οποία θαύμαζε το Μαρκ Σπιτς. Περίπου 15 χρόνια μετά θεωρείται ο Έλληνας κολυμβητής με τις περισσότερες επιτυχίες. Προπονητής του είναι ο Γιάννης Ορφανίδης. Το Δεκέμβριο του 2007 έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε δύο μετάλλια σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας. Ο Δρυμωνάκος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για δύο χρόνια από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), στις 30 Ιουνίου του 2008. Έπειτα από την αθώωσή του από ποινικό δικαστήριο, επέστρεψε στην ενεργό δράση το 2010.
Με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα και αναρίθμητες αθλητικές διοργανώσεις, ο Γιάννης Δρυμωνάκος θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά του Survivor, αγωνιστικά. Μένει να αποδειχθεί το ταλέντο του στη συμβίωση κάτω από εξαιρετικά δύσκολους όρους.

Αλέξανδρος Παρθένης

Μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Ασλάνη και με τον Μάκη Tσέλιο ενώ είχε και δυο συμμέτοχες στο fashion week στο Μιλάνο.
Ο Αλέξανδρος Παρθένης μπήκε στην τηλεόραση πρώτα ως παρουσιαστής και στη συνέχεια ως ηθοποιός.
Ιδιαίτερα γνωστός έγινε από τη σχέση του με την Σοφία Αλιμπέρτη και τη Ναταλία Γερμανού.
Παντρεμένος και πρόσφατα χωρισμένος με την ολυμπιονίκη Κατερίνα Θάνου.

Survivor 2018 μαχητές

Darya Turovnik
Η 20χρονη μεγάλωσε στην Κύπρο από Ρώσσο πατέρα και Ουκρανή μητέρα. Ο δρόμος για την μόδα άνοιξε όταν τυχαία συνάντησε έναν μάνατζερ στην Λευκωσία και της έδωσε την κάρτα του. Έκτοτε, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως η Βασίλης Ζούλιας, ο Ζαν Πολ Γκοτιέ και ο Oscar de la Renta.

Μελίνα Μεταξά
Κύπρια χορεύτρια – γυμνάστρια, από την Λεμεσό. H 31χρόνη είπε “η σημαία που θα υψωθεί φέτος στο “Survivor”, δεν θα είναι ούτε γαλανόλευκη, ούτε κυπριακή, θα είναι mix” αναφερόμενη φυσικά στο γεγονός ότι η ίδια έχει καταγωγή και από τη Ζάκυνθο.

Κωνσταντίνος Τσεπάνης
Αθλητής στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη

Σελίδες: 1 2 3 4 5

Σχόλια

1 2 3 4 5