Όπως όλοι γνωρίζουμε το Urban από μόνο του είναι μία λέξη που κρύβει μία δυναμική και σημαίνει αστικός. Η στήλη αυτή είναι ο συγκερασμός της όλεως με την alternative αλλά πάνω απ΄όλα απλή σε όλους μας κουλτούρα του Frapress.

Στη Στήλη Urban Frapress θα βρείτε τις εξής κατηγορίες:

Πώς να κατανοήσεις τη κοινωνία γύρω σου εάν δε ξέρεις τι συμβαίνει σε αυτή; Σε αυτή τη κατηγορία θα βρείτε τι συμβαίνει τώρα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικότερα στον κόσμο.

Καιρός να ξεσκονίσετε τα αθλητικά σας από την ντουλάπα και να βγείτε για τρέξιμο μαζί μας. Εδώ θα διαβάσετε αφιερώματα σε παλιούς και νέους αγαπημένους αθλητές, θα μάθετε μυστικά καλά κρυμμένα γύρω από το σύνολο των σπορ αλλά και θα πολεμήσετε μαζί με τον Πολέμαρχο όλες τις αντίπαλες ομάδες πάντα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε. Χαλαρά όπως αρμόζει στο Frapress.

Αναζητούμε το άρτιο. Δε μας αρέσουν τα λόγια, αλλά οι πράξεις και για αυτό το αναζητούμε σε άτομα που έχουν ξεχωρίσει στη λογική του πράττειν. Οι συνεντεύξεις στόχο έχουν να προσφέρουν μία άλλη ματιά και να προσφέρουν νέου είδους πληροφόρηση, κίνητρο και ιδέες για τη συνέχεια. Μία διαφορετική προοπτική. Εδώ θα διαβάσετε για καλλιτέχνες, ανθρώπους που ξεχωρίζουν στον χώρο τους και θα δείτε μία πιο προσωποκεντρική συναίσθηση του Frapress.

Βγαίνουμε έξω από το καβούκι μας. Παρατηρούμε και έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά σε όλη τη διάρκεια της μέρας… και της νύχτας. Γράφουμε για ότι μας εντυπωσιάζει, ότι μας αρέσει και ότι θεωρούμε θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας. Ενημερώνουμε παράπλευρα, αλλά και πολύπλευρα την ίδια στιγμή που ρίχνουμε φως σε άγνωστες πτυχές του εαυτού μας. Συλλογιζόμαστε την καθημερινότητα αλλιώς και τη σερβίρουμε μέσα από μία πιο χαλαρή ματιά, αυτή του Frapress.

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Τετριμμένο αλλά τόσο αλήθεια. Με μία φωτογραφία μπορείς να ταξιδέψεις, να ονειρευτείς και να πεις τόσα πολλά πράγματα, να περάσεις τα δικά σου νοήματα, να εκφράσεις με άλλα λόγια το δικό σου προσωπικό εγώ! Μία ειδική στήλη με φώτο-αφιερώματα γεμάτα νόημα και χρώμα.

Το Frapress Radio είναι πολλά πράγματα: Καταρχάς, είναι το κανάλι του Frapress στο Youtube. Κάθε Κυριακή ένας αρθρογράφος φτιάχνει μία playlist με τραγούδια ανάλογα με το mood. Μία στο τόσο ανεβαίνει η επική ραδιοφωνική εκπομπή Frapress FM. Άλλες φορές και κάνα βίντεο. Μια στιγμή… Γιατί ονομάστηκε Frapress Radio είπαμε;

Στη Στήλη Urban Frapress συμμετέχουν όλα τα μέλη του Youth Cultural Community του Frapress.

Το top10 των άρθρων του Frapress για τη Στήλη Urban Frapress είναι:

  1. ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΛΙΑΣ Η ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

  2. Ένας αυτόπτης μάρτυρας ξαναθυμάται…

  3. Συνέντευξη με τον πρόεδρο της AIESEC International

  4. Το Frapress.gr σας ξεναγεί στα δημοσιογραφικά του «Καραϊσκάκη»!

  5. Αυτή είναι η Arianna Huffington

  6. Φοιτητής…εν Αθήναις

  7. Τελικός απολογισμός Μουντιάλ 2014…by Πολέμαρχος!

  8. Συνέντευξη στον Αύγουστο Κορτώ

  9. Ινδία και ποδόσφαιρο

  10. Ζινεντίν Ζιντάν: Ο κορυφαίος των κορυφαίων

Σχόλια