Δείτε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα από τον αγώνα Ελλάδα-Νησιά Φερόε, που έγραψε αρνητική ιστορία για την Εθνική:

Μία από τις οδυνηρότερες ήττες στην ιστορία της, υπέστη η Εθνική μας ομάδα από τα Νησιά Φερόε, την Παρασκευή (14/11), μέσα στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» και ψαλίδισε στο ελάχιστο τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016. Το Frapress.gr βρέθηκε στο Φαληρικό γήπεδο και σας παρουσιάζει την αναμέτρηση που έγραψε αρνητική ιστορία για το «γαλανόλευκο» συγκρότημα μέσα από 26 φωτογραφίες, από το γήπεδο, τα δημοσιογραφικά θεωρία, τον αγωνιστικό χώρο, και τις αίθουσες Τύπου.

Η πρώτη εξωτερική θέα του γηπέδου, δύο περίπου ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα. Στη φωτογραφία διακρίνεται η κεντρική είσοδος του γηπέδου με τα VIP και τις σουίτες.

Η πρώτη εξωτερική θέα του γηπέδου, δύο περίπου ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα. Στη φωτογραφία διακρίνεται η κεντρική είσοδος του γηπέδου με τα VIP και τις σουίτες.

Τα φώτα στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» έχουν ανάψει προ πολλού και οι πρώτοι φίλαθλοι έχουν αρχίσει να καταφθάνουν.

Οι πρώτες τηλεοπτικές συνδέσεις έξω από την κεντρική είσοδο του «Καραϊσκάκη». Ο αγώνας χαρακτηρίζεται «δίχως αύριο» παρά την χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου.

Πανοραμική θέα του εσωτερικού του γηπέδου, περίπου μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα μόνιτορ στα δημοσιογραφικά του γηπέδου έχουν ανοίξει. Τα λάπτοπ παίρνουν θέση και όσο περνάει η ώρα ο κόσμος πληθαίνει.

Τα ακουστικά έτοιμα για τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

Λίγο πριν τις 21:00 βγαίνουν για προπόνηση οι παίκτες των Νησιών Φερόε. Αγνοούν τη νίκη για πολλά χρόνια…

Μερικά λεπτά μετά τις 9, στον αγωνιστικό χώρο θα βγει και η ελληνική ομάδα για ζέσταμα, υπό το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας. Το κάκιστο ξεκίνημα στην προκριματική φάση έχει φέρει σε δύσκολη κατάσταση την ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων, όπως μοιράστηκαν στους δημοσιογράφους.

Η διαπίστευση του Frapress.gr από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Οι δύο ενδεκάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του αγώνα.

Ώρα για την ανάκρουση των εθνικών ύμνων των δύο χωρών.

Οι διαφημίσεις των χορηγών αποσύρονται για την εναρξη του αγώνα.

Ο αγώνας μόλις άρχισε!

Εικόνα του ενός εκ των δύο πετάλων της κερκίδας, γεμάτη από παιδιά. Στις ιαχές «Ελλάς-ολέ-ολέ» διακρίνεται εύκολα η παιδική φωνή

Μόνιτορ και γήπεδο. Η live εικόνα των μεταδόσεων αργεί σχεδόν 9 δευτερόλεπτα να φτάσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε σχέση με τον πραγματικό χρόνο.

Τα συστήματα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων

Ο φωτεινός πίνακας παρουσιάζει την τραγική για την Εθνική αλήθεια. Τα άσημα ποδοσφαιρικά Νησιά Φερόε επικρατούν της Εθνικής, με 1-0, μέσα στο σπίτι της!

Οι παίκτες των Νησιών Φερόε απολαμβάνουν με τη λήξη του αγώνα το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Όλοι, παρά την οδυνηρή ήττα της ομάδας τους, αποδέχονται ότι μπροστά στα μάτια τους συντελέστηκε ένας παγκόσμιος ποδοσφαιρικός άθλος!

Τα δημοσιογραφικά αδειάζουν σιγά σιγά και όλοι κινούνται προς τη μικτή ζώνη και την αίθουσα Τύπου.

Οι σουίτες και τα επίσημα του «Καραϊσκάκη»

Στη μικτή ζώνη. Από στιγμή σε στιγμή θα γεμίσει από ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους για τις τελευταίες ερωτήσεις των δεύτερων πριν την αναχώρηση των πρώτων με το πούλμαν της ομάδας.

Η αίθουσα Τύπου. Οι συζητήσεις για την τραγική εμφάνιση της ελληνικής ομάδας δίνουν και παίρνουν με το ενδεχόμενο της παραίτησης του προπονητή Κλάουντιο Ρανιέρι να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Οι κάμερες έχουν πάρει θέση στην αίθουσα της Συνέντευξης Τύπου, λίγο πριν έρθουν οι δύο προπονητές για τις καθιερωμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Από στιγμή σε στιγμή έρχεται ο Ρανιέρι για τη συνέντευξη Τύπου. Η αναμενόμενη παραίτηση δεν θα πραγματοποιηθεί και έτσι, λίγες ώρες αργότερα η ΕΠΟ θα αναγκαστεί να τον απολύσει.

Η Εθνική βρίσκεται πλέον σε ιστορικά δύσκολη συγκυρία μετά από μία χρυσή δεκαετία επιτυχιών. Ωστόσο, όπως αναφέρει και η επιγραφή στο «Καραϊσκάκη», οι Έλληνες φίλαθλοι θα συνεχίσουν να ονειρεύονται τις καλύτερες, γαλανόλευκες ημέρες…

Φωτογραφίες και κείμενο : Ναταλία Χατζηγιάννη

Σχόλια