Όπως το έδαφος, όσο και αν είναι γόνιμο, αδυνατεί να παράγει κάτι δίχως καλλιέργεια, έτσι και ο νους του ανθρώπου: δίχως την εκπαίδευση αδυνατεί να δώσει τους αναμενόμενους καρπούς. Πλούταρχος, 47-120 μ.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστορικός . Σκοπός του Frapress με τη δημιουργία αυτής της κατηγορίας είναι να ενισχύσει τις γνώσεις των αναγνωστών μας ή ακόμη καλύτερα να τους τροφοδοτήσει με νέες. Θεωρούμε την εκπαίδευση αναπόσπαστο κομμάτι στη δημιουργία μιας υγιούς προσωπικότητας και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχει αυτή η κατηγορία να μας το υπενθυμίζει καθημερινά.

Στη Στήλη Εκπαίδευση θα βρείτε τις εξής κατηγορίες:

H στήλη αυτή θα φροντίζει ν΄ ενημερώνει τους νέους αναγνώστες μας και φοιτητές για τις διαθέσιμες υποτροφίες και κληροδοτήματα στην Ελλάδα .

H στήλη αυτή θα φροντίζει ν’ ενημερώνει τους τους αναγνώστες μας και ενδιαφερόμενους φοιτητές για τις διαθέσιμες υποτροφίες και κληροδοτήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό για το εξωτερικό.

Μέσα από αυτή την στήλη θα φροντίζουμε ν΄ ενημερώνουμε τους φοιτητές και αποφοίτους των Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. μας για τους φοιτητικούς και νεανικούς διαγωνισμούς του ευρύτερου Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, σε τοπικό και Πανελλήνιο επίπεδο, καθώς επίσης και για θέσεις Πρακτικής Άσκησης.

Η στήλη αυτή θα πληροφορεί για τη διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεδρίων. Επίσης θα συμβάλλει στην ενημέρωση σχετικά με Προγράμματα Κινητικότητας (Erasmus, Leonardo, κλπ).

Η έννοια του εθελοντισμού συνδέεται με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά. Ο εθελοντισμός εκφράζεται με πολλούς τρόπους, ο καθένας από αυτούς με τη δική του φυσιογνωμία και μέθοδο δράσης. Κοινό χαρακτηριστικό όμως όλων είναι η συνδρομή τους στην προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η στήλη είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητας του Frapress.

Στη Στήλη της Εκπαίδευσης συμμετέχουν συνολικά 6 αρθρογράφοι από το Youth Cultural Community του Frapress.

Το top10 των άρθρων του Frapress για τη Στήλη της Εκπαίδευσης:

  1. MBA Mεταπτυχιακό! Η σπουδαιότητα!

  2. Erasmus Mundus: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

  3. Βήματα για την συγγραφή και την παρουσίαση της πτυχιακής σας εργασίας !

  4. Μεταπτυχιακό στο εξωτερικό; Λόγοι και σκέψεις…

  5. Πληροφορίες για σπουδές στη Γαλλία

  6. «Φοιτητικό» βιογραφικό: οδηγός επιβίωσης

  7. 10+1 συμβουλές για ένα παραγωγικό εξάμηνο

  8. Keep calm and….go on Erasmus!!

  9. How to be a Φοιτητής (για Αρχάριους)

  10. ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΣΟΕΕ)

 

Σχόλια