Στα πλαίσια της καινούριας μας στήλης Talkin 2 beauties μιλήσαμε με την Έλενα Κρεμλίδου!

Ξεκινά μια στήλη ωδή στο γυναικείο φύλο. Στην στήλη αυτή θα συνομιλούμε με κοπέλες που ή ήδη έχουν πετύχει και έχουν να πουν πολλά, ή πιστεύουμε σε αυτές από τα πρώτα βήματά τους.

Όπως το πρώτο μας κορίτσι η Έλενα Κρεμλίδου του “Ό,τι να ναι”!!

Μια cheerleader από τη Θεσσαλονίκη φτάνει στην Αθήνα για να σπουδάσει Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.’Όμως μια ό,τι να ναι συνάντηση με τον Θανάση του “Ό,τι να ναι” την έφερε στο “Ό,τι να ναι” χωρίς να ναι ό,τι να ναι!”

Ο λόγος για την σέξι παρουσία που ομορφαίνει την εκπομπή του Μάνου Βουλαρίνου και Πέτρου Νικολάου, Έλενα Κρεμλίδου.

Έλενα Κρεμλίδου

“Πέτυχα τον Θανάση στον δρόμο, ενώ έκανε μια έρευνα για την εκπομπή. Με ρώτησε κάποια πράγματα για θέματα της τότε επικαιρότητας, αλλά είχε τύχει να λείπω στο εξωτερικό και δεν ήξερα να απαντήσω. Παρόλα αυτά του φάνηκα συμπαθής και χαριτωμένη όποτε με κάλεσε να δω την εκπομπή ως κοινό, αρχικά.”

Το κορίτσι αυτό, όμως, -ξεκάθαρα- δεν είναι για κοινό!

“Εκείνη την ημέρα χρειάζονταν κόσμο να φαίνεται σε ένα βιντεάκι και με έβαλαν και μένα στο μπούγιο”

Ο κάμεραμαν όμως την “ερωτεύτηκε και η κάμερα κόλλησε πάνω της, μετά από λίγες μέρες την κάλεσαν να κάνει μια sexy παρουσιάστρια του xfactor στα βίντεο του Θανάση. Τους άρεσε (λογικότατο) και έπειτα άρχισαν να την χρησιμοποιούν στα βίντεο πιο συχνά. Φέτος, είναι ενεργό μέλος της ομάδας, έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη ομάδα με τον Θανάση.

Έλενα Κρεμλίδου

“Περνάμε τέλεια, γελάμε πολύ με τον Θανάση και τα υπόλοιπα παιδιά και θεωρώ πλέον πως είμαι μέλος της ¨οικογένειας” “Ό,τι να ναι”.

Ο Θανάσης Πασσάς  συνεργάτης, φίλος της Έλενα και ψυχή της εκπομπής μας μίλησε για την γνωριμία, αλλά και τη συνεργασία τους.

“Γνώρισα την Έλενα πριν από 2 χρόνια. Είχα βγει για κάτι γκάλοπ της εκπομπής και “έπεσα” πάνω της. Την φωνάξαμε στο studio δοκιμαστικά. Οι συγκυρίες ήταν καλές και έδεσε αμέσως στην ομάδα. Έκτοτε είμαστε πολύ καλοί φίλοι, πρόκειται για μια γλυκύτατη κοπέλα.

-Πώς είναι η Έλενα ως συνεργάτης?

Η Έλενα όταν μπαίνει στο studio σκύβει κεφάλι και κάνει αυτό που πρέπει. Πρόκειται για ένα εκτελεστικό όργανο που ανεβάζει με την παρουσία της όλο το team. Θέλει πολύ να μείνει στην τηλεόραση και πιστεύω θα πετύχει. Είναι αποφασιστική και δυναμική.

Έλενα Κρεμλίδου

Το κορίτσι αυτό (20 ετών) που έχει υπάρξει και ring-girl (!!) έχει κάνει ήδη μεγάλη αίσθηση στην Tv. Πέρα των εμφανίσεων της στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή “Ό,τι να ναι” έχει παίξει σε διαφημίσεις του εξωτερικού! Της αρέσει πολύ η υποκριτική και σκέφτεται να ασχοληθεί σοβαρά, αφού πρώτα όμως τελειώσει τις σπουδές της ως Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Όπως και να χει -πιστεύω- ότι το πάντα χαμογελαστό και πανέμορφο κορίτσι που κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα στην Αθήνα και την ελληνική τηλεόραση θα χει λαμπρότατη εξέλιξη. Την ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη που μας παραχώρησε και ανυπομονούμε να την ξαναδούμε.

 

Ευχαριστούμε πολύ, επίσης, το Otto resto bar για την φιλοξενία, την εταιρία ρούχων Νo stress που έντυσε την Έλενα και τον υπέροχο φωτογράφο μας Βασίλη Ζάκκα.

 

 

Σχόλια