Ο Ερωτιδέας επανέρχεται, αυτή τη φορά για να σχολιάσει το αιώνιο κόλλημα με τους μουσικούς

 

Αγαπητέ Ερωτιδέα,

Μου αρέσουν μόνο οι μουσικοί. Όποτε βλέπω στον δρόμο κάποιον με κιθάρα στην πλάτη, δεν ξέρω τι παθαίνω, σκαλώνω! Η μέχρι τώρα εμπειρία μου όμως μου έχει δείξει ότι οι καλλιτέχνες δεν είναι άτομα να τους έχεις εμπιστοσύνη. Τι να κάνω για να τους κρατήσω ή πως να ξεκολλήσω από αυτούς;

-Πακίτα

 

Αγαπητή μουσικολάγνα Πακίτα,

Η περίπτωση σου συναντάται συχνά σε πολλές κοπέλες ανά τον κόσμο και είναι τόσο κλισέ, όσο η φράση «ποτέ μην λες ποτέ» ή το theme song του Forrest Gump σε δραματικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης. Ιδεολογικά και μόνο θα έπρεπε να προσπεράσω το inbox σου και να βρω κάτι καλύτερο να σκοτώσω τον χρόνο μου (ας πούμε αυτόν τον καιρό ασχολούμαι με το κυνήγι πεταλούδας με απόχη) αλλά παρόλα αυτά θα κάνω μια τίμια προσπάθεια (γιατί υπάρχουν και οι άτιμες προσπάθειες βεβαίως-βεβαίως) να βρω 2-3 λύσεις στο πρόβλημα σου γιατί πολύ απλά το IQ μου είναι αρκετά υψηλότερο από το δικό σου και η εμπειρία μου πολύ μεγαλύτερη από το θράσος σου, που θες έναν μουσικό ολόδικό σου κακομοίρα μου!

Πρόταση Νο1 (σε περίπτωση που θες να τον κρατήσεις): Ξεκίνα μαθήματα υποκριτικής και μεταμορφωτικού μακιγιάζ! Φτιάξ’τα μαζί του και έπειτα μεταμορφώσου σε κάποια άλλη (με οτιδήποτε χρειαστεί: περούκες, ρούχα, εκφορά λόγου, κινησιολογία) και φρόντισε να βρεθείς στον δρόμο του σε ανύποπτες φάσεις. Κάνε παιχνίδι και πολύ πιθανό να ενδώσει (δεν φημίζονται, όπως πολύ σωστά φοβάσαι, για την μονογαμία τους). Μόλις τον «αποπλανήσεις» κοιμήσου μαζί του.

Έτσι καταφέρνεις να τον κάνεις να σε απατήσει με τον εαυτό σου. Όσο πιο συχνά το κάνεις τόσο καλύτερο για σένα. Εγώ στην θέση σου θα έκανα 2 διαφορετικές εμφανίσεις την ημέρα (και μία εσύ ως εσύ, σύνολο τρείς). Έτσι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι σε απατάει μόνο μαζί σου και είστε όλοι ευτυχισμένοι. Πρόσεξε να μην σε καταλαβει κακομοίρα μου!

Πρόταση Νο2 (σε περίπτωση που θες να ξεκολλήσεις): Σπάσε τα τύμπανα σου! Μην έχοντας ακοή ίσως σταματήσεις να θέλεις να βγαίνεις με μουσικούς, εφόσον έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορείς να απολαύσεις αυτήν την καλλιτεχνική τους ιδιότητα. Αν πάλι σε τραβά και από μόνο του το οπτικό κομμάτι (μια κιθάρα στην πλάτη ή να βλέπεις τα δάχτυλα του να κάνουν έρωτα στις χορδές και τα πλήκτρα) τότε βγάλε και τα μάτια σου. Γρήγορο-εύκολο-αποτελεσματικό!

Πρόταση Νο3 (σε περίπτωση που και λίγο κέρατο μπορείς να το κάνεις γαργάρα): Σταμάτα να κυνηγάς τους μουσικούς που τα ζώδιά τους συνοδεύονται από έντονη ερωτική ζωή, περιπέτεια και απιστία. Ναι, το ξέρω ότι αυτοί είναι πιο ελκυστικοί αλλά τί να κάνουμε; Σε αυτή την ζωή πρέπει να πηδήξουν και οι ιχθύες και οι καρκίνοι!

Πρόταση Νο4 (σε περίπτωση που θέλεις να το ζήσεις λίγο πιο επικίνδυνα): Κάνε σχέση με μαθητή ωδείου, κατά προτίμηση εφηβικού τμήματος. Είναι μικρά και δεν έχουν ακόμα διαμορφώσει εντελώς τον χαρακτήρα τους. Ίσως καταφέρεις να τον κάνεις μονογαμικό πιο εύκολα από όσο πιστέυεις. Θα αναγκαστείς βέβαια να υποστείς για ένα μικρό χρονικό διάστημα το κακό σεξ ελλείψει εμπειρίας αλλά όλα σε αυτή την ζωή έχουν έναν τίμημα. Επίσης να θυμάσαι ότι η παιδεραστία διώκεται ποινικά, αλλά η επικινδυνότητα πολλές φορές ανεβάζει την αδρεναλίνη και μπορεί εν τέλει να λειτουργήσει υπερ σου.

Παρόλα αυτά να θυμάσαι ότι οι μουσικοί είναι (και ΠΡΕΠΕΙ να είναι) κοινόχρηστοι. Αυτά είχα να πω και δεν θα ξανανοίξω το ρημάδι μου επί του θέματος. Καλή τύχη με όποιον από τους παραπάνω τρόπους επιλέξεις να ακολουθήσεις.

Παθιάρικα φιλιά,

Ερωτιδέας.

Σχόλια