Είσαι φαν του Big Bang Theory; Πόσο καλά γνωρίζεις την αγαπημένη σου σειρά;

Δε χάνεις επεισόδιο. Ανυπομονείς να έρθει η Παρασκευή για να μπορέσεις να συμβαδίσεις με τους Αμερικανούς και να δεις το τελευταίο επεισόδιο του Big Bang Theory. Ήδη στεναχωριέσαι που σε λιγότερο από 10 εβδομάδες τελειώνει η σεζόν και δεν ξέρεις πώς θα ζήσεις χωρίς τις ανατροπές του Sheldon!

Μήπως όμως, να χαλαρώσεις λίγο και να ρίξεις μια ματιά στα fun / fan facts που, όπως κι εμείς, ούτε κι εσύ ήξερες για την αγαπημένη σου σειρά;

1. Ως μουσικό theme του πρώτου επεισοδίου χρησιμοποιήθηκε το “She Blinded Me with Science” του Thomas Dolby. Ωστόσο, μετά από μια συναυλία του alternative rock συγκροτήματος Barenaked Ladies στο Λος Άντζελες, όπου παρευρέθηκαν οι Lorre και Prady, οι τελευταίοι αποφάσισαν να ζητήσουν από τον τραγουδιστή και κιθαρίστα του συγκροτήματος. Ed Robertson, να αναλάβει το τραγούδι για τη σειρά. Σε αυτό περιγράφει την ιστορία και τη διαμόρφωση του σύμπαντος και της Γης.

2. Για τις πρώτες τρεις σεζόν, ο Galecki, ο Parsons και η Cuoco, οι τρεις πρωταγωνιστές της σειράς, λάμβαναν περίπου 60.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο. Στην τέταρτη σεζόν, ο μισθός τους εκτοξεύτηκε στα 200.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Για τις επόμενες τρεις σεζόν ο μισθός τους ανέβαινε κατά 50.000 δολάρια κάθε έτος, φτάνοντας στα 350.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο στην 7η σεζόν!

3.

Τις περισσότερες φορές τα γυαλιά του Leonard δεν έχουν φακούς.

livestream11

4. Οι δύο βασικοί χαρακτήρες (Sheldon Cooper και Leonard Hofstadter) ονομάστηκαν από τον παραγωγό Sheldon Leonard.

Big Bang Theory

5. Όταν ο Sheldon παίζει το θέρεμιν (που θεωρείται πολύ δύσκολο) πράγματι ο Jim Parsons παίζει θέρεμιν. Οι ηθοποιοί έμαθαν να παίζουν μουσικά όργανα για το σόου. Η Amy παίζει άρπα και ο Leonard τσέλο.

BeFunky Collage

6. Παρόλο που ο Sheldon Cooper είναι μεγάλος φαν του Star Trek (1966), ο Jim Parsons δεν το έχει δει ποτέ. Δεν έχει δει επίσης το Dr. Who (1963).

livestream3

7. Η Penny χρησιμοποιεί την ίδια τσάντα από το δεύτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.

allagi-big-bang-theory

8. Το 2010, η Kaley Cuoco αποκάλυψε ότι εκείνη κι ο Johnny Galecki έβγαιναν για δύο χρόνια όσο γυριζόταν και η σειρά, αλλά πλέον δεν είναι μαζί.

Big Bang Theory

9. Ο δεύτερος, τρίτος και τέταρτος όροφος στην πολυκατοικία που μένουν ο Sheldon και ο Leonard είναι οι ίδιοι και απλά αλλάζει η διακόσμησή τους. Αυτό φαίνεται από μερικές γρατσουνιές στα διακοσμητικά που είναι ίδιες καθώς ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν τις σκάλες.

10. Ο Sheldon Cooper φοράει πολλές μπλούζες με τον αριθμό 73 και συχνά αναφέρει ότι αυτός είναι ο αγαπημένος του αριθμός. Συμπτωματικά ( ; ) ο ίδιος ο Jim Parsons γεννήθηκε το 1973.

11. Ο Sheldon δεν έχει κάθε φορά OCD για το πώς πρέπει να χτυπάει την πόρτα. Στο πέμπτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, χτυπάει μόνο μία φορά την πόρτα της Penny, χωρίς να φωνάζει το όνομά της.

the-big-bang-theory-season-8

12. Από όλους τους άντρες στο cast, ο Howard είναι ο μόνος που δεν έχει δει γυμνή την Penny, παρόλο που ήταν ο πρώτος που τη φλέρταρε.

Σχόλια