Την προηγούμενη εβδομάδα μοιραστήκαμε μαζί σας τη συνέντευξη που πήραμε από το Adventure Rooms. Επειδή όμως μας άρεσε πάρα πολύ, επιλέξαμε να σας γράψουμε και τη δική μας εμπειρία. Οι παίκτες από το Frapress που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μέσα στο δωμάτιο του Adventure Rooms αποκαλύπτουν τι είδαν και πως ένιωσαν κατά τη διάρκεια της αξέχαστης αυτής εμπειρίας.

Κατερίνα Χλιάρα

Μια ιστορία. Μια ομάδα. Ένα δωμάτιο. Μια ώρα.

Μια μεγάλη περιπέτεια για να ζήσετε με τους φίλους σας και να περάσετε μια αξέχαστη εμπειρία. Μία ώρα για να ανακαλύψετε τις δυνατότητές σας, αλλά και να μάθετε πολλά. Μια απίθανη ομάδα που κρύβεται πίσω από τις κάμερες, για να σας βοηθήσει ν’ αποδράσετε από το δωμάτιο.

Όταν βγήκα απ’ το δωμάτιο του Τρελού Επιστήμονα, δεν είχα λόγια ούτε για να σχολιάσω αυτό που μόλις έζησα, ούτε για να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα που έφερε το Adventure Rooms στην Ελλάδα. Δε θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου εμπειρία εκεί: κελιά, χειροπέδες, κωδικοί, πειράματα, παράξενοι πίνακες ζωγραφικής, χρώματα. Ένα μεγάλο τεστ, όπου ελέγξαμε τις γνώσεις μας και τις αντοχές μας, αλλά με το οποίο περάσαμε καταπληκτικά!

Με την αδρεναλίνη στα ύψη, το χρονόμετρο να μετρά αντίστροφα και να ξεπερνάμε ένα-ένα τα εμπόδια, το Adventure Rooms είναι σίγουρα το παιχνίδι το οποίο αγαπήσαμε πολύ και δε θα παραλείψουμε να ξανακάνουμε! Το ίδιο να κάνετε κι εσείς!

numero 2Θάνος Αλεξανδρίδης

Τι να πρωτοπεί κανείς για το Adventure Rooms Θ’ αρχίσω με τα παιδιά που είναι οι υπεύθυνοι για το φανταστικό αυτό παιχνίδι. Η ομάδα του Adventure Rooms με το καλημέρα, μας έκανε να νιώσουμε ότι είμαστε σ’ έναν χώρο που είμαστε όλοι φίλοι, ήταν και τα τρία παιδιά εγκάρδια και μας  βάλανε στο κλίμα του παιχνιδιού με τον καλύτερο τρόπο.

Το Adventure Rooms στην κυριολεξία είναι ένας εναλλακτικός τρόπος διασκέδασης είναι ο συγκερασμός  της  αγωνίας, της διασκέδασης και του ομαδικού παιχνιδιού. Μέσα από τα δωμάτια με τους γρίφους, η ομάδα μου και εγώ το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας και ήρθαμε πιο κοντά μέσα από τις δοκιμασίες που είχαμε να λύσουμε.

Προσωπικά θα ξαναπάω με φίλους μου και εύχομαι ότι καλύτερο για το Adventure Rooms και για τα παιδιά που είναι υπεύθυνοι, τους εύχομαι τα καλύτερα.

Ιωάννα Ψαρρού

Πρόκειται για μία καταπληκτική παρεΐστικη εμπειρία.

Βρίσκεσαι μία ώρα σ’ ένα δωμάτιο χωρίς να βαρεθείς στιγμή. Η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη και πιάνεις πολλές φορές τον εαυτό σου να κάνει, σα να βλέπει μουντιάλ. Η ομάδα σου να έχει στην κατοχή της τη μπάλα και 15 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη να κερδίζει πέναλτυ και να ψοφάς για να μπει το γκολ – ΤΕΤΟΙΑ αδρεναλίνη.

Τα παιδιά, εκεί, είναι φιλικά και πολύ εξυπηρετικά. Είναι πρόθυμα να σου λύσουν κάθε χαζή απορία.

Μετά από τέτοια εμπειρία, η συζήτηση στην παρέα είναι γύρω από αυτήν για πολλέεεεες μέρες.

Άντε και στα δικά σας!

Πολέμαρχος

Μου πρότειναν τα παιδιά, να πάμε να δούμε από κοντά αυτό το Advectu… Adve…. Ave…..(Φτου) στο ”χαντάκι” room και να του κάνουμε μια μικρή αξιολόγηση! Το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό, ήταν οι κλασσικές  σκέψεις του στυλ… τι  θα είναι αυτό και τι άποψη να εκφέρουμε, που συνήθως σε αυτές τις -”αξιοκρατικές και καλά”- αξιολογήσεις,  πάντα τα γράφεις όλα τέλεια, στα πλαίσια των κοινωνικών και επικοινωνιακών συναναστροφών!

Λοιπόν το παιχνίδι τα σπάει, είναι για παρέες που σε γενικές γραμμές είναι χαβαλετζίδικες (θάνατος στις κουλτουριάρικες και ξενέρωτες παρέες)… και παρόλο που έχει γριφάκους και χρειάζεται να υπάρχει και ένας μυαλομένος (βλ. Αντώνη Μαντζαβίνο)  στην ομάδα, εν τέλει και σκράπας να είσαι, περνάς τέλεια με τον χαβαλέ και τις ατάκες  που πέφτουν! Οι εγκαταστάσεις είναι ψαγμένες και οι ιστορίες των δωματίων έχουν συνοχή!

Κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω ως Πολέμαρχος, πως αν δε συμφωνούσα με αυτά που σας γράφω, απλά δεν θα έπαιρνα θέση!

Αντώνης Μαντζαβίνος

Δεν είχα ιδέα ότι κάτι τέτοιο βρίσκεται ανάμεσά μας! Περίμενα την ώρα που θα βρεθώ με την υπόλοιπη ομάδα από το Frapress μέσα σε ένα δωμάτιο καρτερικά. Ήθελα με ανυπομονησία να λύσω τους γρίφους και να καταφέρει η ομάδα και εγώ να αποδράσουμε πριν ο κακός επιστήμονας επιστρέψει, όπως επιτάσσει η ιστορία.

Η πραγματικότητα βέβαια, με μεγάλη μου χαρά δεν ήταν αυτό που περίμενα να ζήσω. Σε όλη τη διάρκεια της μίας ώρας, αλλά και πριν στην ενημέρωση που μας έκαναν τα παιδιά από το Adventure Rooms, η αδρεναλίνη χτύπαγε κόκκινο. Ιδιαίτερα μέσα στο δωμάτιο που ο χρόνος κυλά σα συνάρτηση εκθετικού βαθμού. Οι γρίφοι, οι εναλλαγές, αλλά και οι διαφορετικοί στην ιδιοσυγκρασία παίχτες που είχαμε επιλέξει ήρθαν να περιπλέξουν λίγο περισσότερο τα πράγματα. Αυτό έδωσε έναν άλλον αέρα στο παιχνίδι μας και το αποτέλεσμα ήταν να ζήσουμε μοναδικές στιγμές.

Για όσους έχουν παίξει paintball, είναι το μόνο με το οποίο μπορώ να συγκρίνω τα επίπεδα αδρεναλίνης!

Μέχρι την επόμενη φορά…

 

Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες τόσο στο Facebook fanpage του Adventure Rooms, όσο και στο επίσημο website! Η εμπειρία είναι μοναδική και θα συναινέσετε σίγουρα μαζί μας.

Σχόλια