Στο είχα υποσχεθεί. Και σαν άνθρωπος που κρατάει ΠΑΝΤΑ τις υποσχέσεις του –#NOT -, το έκανα πράξη.

Μετά τα fashion trends του summer 2k19, επεκτάθηκα και στα trends που αφορούν τα αξεσουάρ (aka τσάντες, παπούτσια και λοιπά στοιχεία). Αυτή τη φορά, όμως, επέλεξα τα outfit με γνώμονα αποκλειστικά το δικό μου προσωπικό στυλ.

Τα disclaimer είναι και πάλι τα γνωστά. Όχι fast fashion. Όχι πάνω από 100 ευρώ.

Πάμε λοιπόν!

Trend #1 : Υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου.

Outfit A: “Γαλλικά και πιάνο”

Εμπριμέ παντελόνα στα χρώματα της γαλλικής της σημαίας. Λευκό top με flared μανίκια. Άσπρη τσάντα. Άσπρα χαμηλοτάκουνα γοβάκια. Το hot αξεσουάρ είναι τα γυαλιά από ταρταρούγα με τους μεγάλους φακούς.

Outfit B: “In da hood”

Bike shorts με τρουκ. Λευκό t-shirt. Χρυσό τσαντάκι. Λευκά sneakers (που αχνοφαίνονται). To αξεσουάρ που είναι trend είναι και πάλι τα πράσινης απόχρωσης γυαλιά με μεγάλους φακούς.

Trend #2 : Headpieces και συγκεκριμένα κορδέλες στα μαλλιά

Outfit A: “Floral cutie”

Floral ζιπ κιλότ. Top με φιόγκο. Saddle bag (θα μιλήσουμε για αυτές πιο κάτω). Λευκά γοβάκια. Κορδέλα ασορτί με την ζιπ κιλότ στα μαλλιά, που είναι και το trending κομμάτι του outfit.

Outfit B : “Denim cutie”

Jean φόρεμα μίνι σε ίσια γραμμή. Jean εσπαντρίγιες. Τσάντα με athleisure ύφος. Κορδέλα ροζ.

Trend #3 : Saddle bag

Οι saddle bags είναι οι τσάντες που μοιάζουν λίγο σαν μισοφέγγαρα, κάπως σαν σέλες αλόγων. Κορυφαίες αυτής της κατηγορίας, είναι οι χαρακτηριστικές saddle bags του οίκου Dior. Ωστόσο, η κατάσταση των νεφρών μου δεν μου επιτρέπει να αγοράσω μια τέτοια. Κι η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να πάρω αμάξι με τα ίδια χρήματα. Γι’ αυτό επέλεξα μια πιο ταπεινή τσάντα αυτής της κατηγορίας.

Outfit A: “Northern Greece rules” (είναι ποδοσφαιρικός ο υπαινιγμός του τίτλου βρε!)

Oversized -επειδή στο μεταξύ έχασα κάποια κιλάκια- ασπρόμαυρη παντελόνα. Μαύρο top. Λευκά γοβάκια. Κόκκινη saddle bag. (λαστιχάκι στο χέρι για τα μαλλιά, είχε 40 βαθμούς στην ταράτσα)

Trend #4: Mules

Outfit A: “Το μαύρο δεν πάει με το μπλε”

Maxi φούστα με μπλε αποχρώσεις και μαύρο. Μαύρο top που αφήνει τον ένα ώμο έξω. Χρυσό τσαντάκι. Τα παπούτσια-trend μαύρα βελουτέ mules.

Trend #5 : Ψάθινες τσάντες

Outfit A: “Τι ωραία νηπιαγωγός!”

Midi πράσινη φούστα. Top με σχέδιο αερόστατα. Color-blocking πέδιλα. Ψάθινη μεγάλη τσάντα.

Outfit B: “Attitude”

Για το τέλος κράτησα μια φωτογραφία την οποία δεν την έβγαλα στα πλαίσια του άρθρου. Απλά, μετά από μερικές μέρες την βρήκα στο κινητό μου, μου άρεσε ο συνδυασμός, και σκέφτηκα “γιατί όχι”.

Ολόσωμη φόρμα σορτσάκι. Πλατφόρμες ασπρόμαυρες. Γυαλιά από ταρταρούγα με μεγάλους φακούς. Και φυσικά η νέα μου αγάπη η ψάθινη τσάντα.


Αυτά, λοιπόν, ήταν τα trends στα αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού! Για την ακρίβεια αυτά ήταν τα trends που κατάφερα να αφομοιώσω στο δικό μου προσωπικό στυλ.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε, να έχετε ένα καλό καλοκαίρι και να φοράτε ΠΑΝΤΑ το αντηλιακό σας!

Σχόλια