Άκου να δεις τι έγινε τώρα, φίλη. Έχοντας σημειώσει τα hot fashion trends του φετινού καλοκαιριού, είχα πειστεί ότι χρειάζεται να εμπλουτίσω την γκαρνταρόμπα μου.

Για να ακολουθήσω όσα δεν κάλυψα στο πρώτο μέρος.

Όμως, μια πιο προσεκτική ματιά αρκούσε για να βρω άλλα τέσσερα look στα οποία δεν χρειάστηκε να ξοδέψω ούτε ένα ευρώ.

Υπήρχαν πάντα εκεί στην ντουλάπα μου παραμελημένα. Περιμένοντας να ανακυκλωθούν. Τα ανακύκλωσα λοιπόν και στα παρουσιάζω για να πάρεις καμιά ιδέα. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΡΟΥΧΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ.

Πάμε;

Fashion trend: Fringes

Outfit A:That 70’s feeling I never felt”

Παντελόνι jean ψηλόμεσο σε γραμμή mom’s. T-shirt με κρόσσια (τα fringes ντε!). Λευκή τσάντα και λευκά γοβάκια. Κορδέλα στα μαλλιά για να καλύψουμε και το fashion trend που επανέφερε τα headpieces στο προσκήνιο. Γυαλιά ηλίου με κίτρινους φακούς σε σχήμα κυκλοοκτανίου γιατί το “χημικό με ξέχασε, εγώ όμως όχι”.

Outfit B: “Καλημέρα ασπρονήσι”

Ναι, προφανώς και προσπάθησα ανεπιτυχώς να μπω στο feeling του look, το ξέρω ότι είμαι για meme.

Λευκό ημιδιάφανο deux pieces με πράσινα κρόσσια στα (νυχτεριδοειδή) μανίκια. Μικρό τσαντάκι σε χρυσή απόχρωση και απλά μπεζ πέδιλα.

Ζω για τη μέρα που θα γίνω πελούσια και θα μπορώ να το φορέσω με άνεση στο ιδιωτικό μου γιωτ, καθώς αυτό θα διασχίζει τις Κυκλάδες κι εγώ θα αράζω με ένα ποτήρι αφρώδη οίνου κι ένα πούρο στο χέρι. (ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ)

Fashion trend: Bows

Outfit A: “Wish I was juicer”

Top με μεγάλο φιόγκο στο στήθος και τιράντες. Σορτσάκι-φουστάκι ριγέ με ζώνη φιόγκο. Ροζ τσάντα και μπεζ πέδιλα που ταιριάζουν σχεδόν με όλα!

Αυτό το συνολάκι, αλλά και το fashion trend “bows” -ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ-, παίζει να δείχνει ακόμα πιο ωραίο πάνω σε juicy κορίτσια.

Fashion trends: Tie dye & bike shorts

Ψέματα δε θα σας πω. Μέχρι στιγμής ήταν τα δυο πιο ξένα πάνω μου fashion trends. Ειδικά το bike shorts με δυσκόλεψε να το φορέσω μιας που κολακεύει μόνο πολύ ιδιαίτερους σωματότυπους. Όσο για το tie dye, είχε εξαφανιστεί από τη μόδα πριν καν υπάρξω ως ιδέα. Ωστόσο, αποδείχτηκε αρκετά εύκολο να φτιάξω ένα tie dye μπλουζάκι. Έδεσα σε διάφορα σημεία ένα παλιό t-shirt και το πέρασα από χλωρίνη. Ιδού λοιπόν:

Outfit A: “Μόνο το crypton-άκι μου λείπει”

Diy tie dye μπλουζάκι. Βερμούδα τζιν σε ύψος cycling shorts. Oversized jean jacket. Λευκά ογκώδη sneakers και λευκή belt bag.

Προσπάθησα να το σώσω, συνδυάζοντας jean με jean ώστε να το φέρω στα 90’s kid δεδομένα και γούστα μου.


Και με αυτό το σύντομο-πλην τίμιο αρθράκι κλείνει ο κύκλος της ανακύκλωσης στην ντουλάπα μου.

Όπως είπαμε, όμως, τα fashion trends δεν σταματούν εδώ.

Stay tuned!

Σχόλια