Ο Τζόνι Αμπατζόπουλος ή αλλιώς Magic Johnny έχει απασχολήσει πολύ το φετινό Power of Love και παρακάτω θα μάθεις περισσότερα πράγματα για την ηλικία, την καταγωγή και το βιογραφικό του.

1. O Τζόνι Αμπατζόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, ωστόσο έχει καταγωγή και από τον Πόντο και είναι 33 ετών.

2. Το Magic Johnny είναι ένα ψευδώνυμο που απέκτησε, επειδή παλιότερα χόρευε σε κλαμπ. Πλέον, έχει αλλάξει επάγγελμα. Ασχολείται με τη γυμναστική και συγκεκριμένα είναι fitness trainer.

3. Προτερήματα: Δοτικός, Επικοινωνιακός, Τίμιος και φιλόδοξος
Μειονεκτήματα: Οξύθυμος και Ανυπόμονος

4. Του αρέσουν οι δοτικές, αστείες και τίμιες γυναίκες.

5. Στην πρώτη του συνέντευξη δήλωσε: «Πιστεύω στην ενέργεια της πρώτης ματιάς, όλα ξεκινάνε από την πρώτη ματιά και το χαμόγελο. Ζηλεύω μόνο όταν μου δοθεί αφορμή, δηλαδή γυναίκα που θα κοιτάξει κάποιον όπως κοιτάζει εμένα… πρόβλημα».

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την Ζένια!

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την Έλενα!

Το Power of Love, είναι ένα ανατρεπτικό show σχέσεων, όπου άνδρες και γυναίκες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show σχέσεων που έρχεται στο ΣΚΑΪ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. Αρχικά, 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Σχόλια