Ας δούμε όλα όσα δεν ξέρεις για την Έλενα Πολυχρονοπούλου, το προφίλ, την ηλικία, την καταγωγή, το instagram και το βιογραφικό της παίκτριας του Power of Love.

H Έλενα Πολυχρονοπούλου ή Λενίνα του Power of Love έχει καταφέρει ήδη να στρέψει τα φώτα πάνω της γι’ αυτό και αξίζει να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτήν!

1. Η Έλενα Πολυχρονοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι 26 ετών.

2. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας, σε Δραματική Σχολή, ενώ σε λίγο καιρό τελειώνει και τη Δημοσιογραφία.

3. Προτερήματα: Δυναμική, Αποφασίστικη, Φιλότιμη, Φιλόδοξη και Ειλικρινής.

Ελαττώματα: Πολύ ζηλιάρα, Ανταγωνιστική

4. Στο παρελθόν έπαιζε ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, ήταν σε ομάδα της Γ’ εθνικής γυναικών.

5. Στην πρώτη της συνέντευξη στο παιχνίδι είπε: “Θέλω έναν άνδρα υποστηρικτικό και δυναμικό. Δε θέλω να είναι μαμάκιας και δε θέλω να κοιτάζεται περισσότερες ώρες από εμένα στον καθρέφτη.”

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Τζόνι!

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τη Ζένια!

Το Power of Love, είναι ένα ανατρεπτικό show σχέσεων, όπου άνδρες και γυναίκες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show σχέσεων που έρχεται στο ΣΚΑΪ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. Αρχικά, 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Σχόλια