Η Ζένια Σολαδάτου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του Power of Love και ήρθε η ώρα να μάθουμε το προφίλ, την ηλικία και το βιογραφικό της!

1. Η Ζένια Σολαδάτου είναι 28 ετών. Έχει γεννηθεί στη Ρωσία, αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα, ενώ ασχολείται με τις Τουριστικές Επιχειρήσεις.

2. Αναζητά έναν δυναμικό, πιστό άνδρα, που αγαπά και σέβεται το γυναικείο φύλο.

3. Δεν αντέχει τους τσιγκούνηδες και δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ με ένα άνδρα που δεν αγαπάει τα ζώα.

4. Προτερήματα: Ειλικρινής, Δυναμική, Πεισματάρα

Ελαττώματα: Εγωίστρια, Ανυπόμονη

5. Στην πρώτη της συνέντευξη στο παιχνίδι είπε: «Όταν είμαι ερωτευμένη ζηλεύω πάρα πολύ. Όχι όμως υπερβολική ζήλια. Ο ιδανικός άνδρας θα πρέπει να με διεκδικεί συνέχεια, ακόμη και εάν με έχει κατακτήσει»

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Τζόνι!

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την Έλενα

View this post on Instagram

A post shared by Power of Love (@poweroflovegr)

Το Power of Love, είναι ένα ανατρεπτικό show σχέσεων, όπου άνδρες και γυναίκες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show σχέσεων που έρχεται στο ΣΚΑΪ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. Αρχικά, 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Σχόλια