Ο Γιάννης Κοπιδάκης είναι ένας από τους παίκτες του Power of Love, που έχει κάνει ήδη πολύ μεγάλη αίσθηση στο κοινό και στους παίκτες και παρακάτω θα μάθεις περισσότερα πράγματα για την ηλικία, την καταγωγή και το βιογραφικό του.

1. Ο Γιάννης Κοπιδάκης είναι 24 ετών και κατάγεται από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο.

2. Εργάζεται ως οδηγός ταξί στην οικογενειακή επιχειρήση, σε τουριστική περιοχή.

3. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά δεν του έχει τύχει ποτέ.

4. Προτερήματα: Σεβαστικός, Ευγενικός, Ειλικρινής και Ευαίσθητος.
Μειονεκτήματα: Γκρινιάρης, Σπάταλος με τα ρούχα του.

5. Στην πρώτη του συνέντευξη δήλωσε: «Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρης, έχω αυτοπεποίθηση, αν θέλει να βρει κάποιον άλλον ας πάει να τον βρει. Ρομαντικός δεν είμαι και πολύ, άλλα με την κατάλληλη γυναίκα και μέσα στο Power of love, κανείς δεν ξέρει».

Βρες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την Ρένια!

Το Power of Love, είναι ένα ανατρεπτικό show σχέσεων, όπου άνδρες και γυναίκες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; Power of Love, το νέο ανατρεπτικό show σχέσεων που έρχεται στο ΣΚΑΪ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν. Αρχικά, 6 γυναίκες και 6 άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς όμως χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Σχόλια