Σου έχει τύχει αγαπητέ αναγνώστη η φάση αυτή που αισθάνεσαι για μέρες ή ακόμα και για μήνες έτσι λίγο εσωτερικά ανασφαλής, κενός και επιφυλακτικός;

Έτσι ανεξήγητα. Χωρίς λόγο! Σε μια τέτοια παρόμοια φάση βρισκόμουν εδώ και καμιά 20αρια μέρες, που βγήκε στους κινηματογράφους η Tinkerbell εεεεεε ο Αquaman ήθελα να πω.

Να το δω;

Να μην το δω;

Aquaman

Έπαιζα το επτάευρω στις μαδημένες μαργαρίτες για βδομάδες…

Οι κριτικές των φίλων μου; Μπέρδευαν την κατάσταση ολοένα και περισσότερο.

”To Aquaman είναι η καλύτερη ταινία της DC” είπε ο ένας… Αποτελεί σοβαρό κριτήριο αυτό που λες ρε μ@λ@κα τον ρώτησα… και με κοίταξε με εκείνο το αχανές βλέμμα της αγελάδας.

Aquaman

Ο άλλος έγραψε στον τοίχο του ”για τα σκουπίδια”… αλλά αυτός δεν μετράει. Είχε βαθμολογήσει τον ”Ουακάντα φορ εβα” με 4,5…

Ο τελευταίος που ρώτησα μου είπε πως ”ο Aquaman μπορεί να σταθεί αξιοπρεπέστατος δίπλα στη Wonder Woman και το Ragnarok του Thor”

Δεν γ@μιέται λέω ρε φούστη… Θα πάω να το δω με το 1+1 την Τετάρτη που πέρασε.

Τουλάχιστον να είναι μικρές οι απώλειες.

ΚΑΙ ΠΗΓΑ.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ.

Είναι δυνατόν αυτός ο Μομοάς ρε φιλαράκι, ο ΜαοΜαο να είναι ο πιο όμορφος άνδρας της χρονιάς; ΌΜΟΡΦΟΣ;;; Ο Μομόας;;;

Aquaman

Αυτόν τον κοιτάει πολική αρκούδα και σκιάζεται ρε φίλε.

Μιλάμε άμα πετάξεις σε μια κατσαρόλα τους The Wixers του Netwix, 10 κιλά κρεατίνης, προσθέσεις και έναν κύβο Knorr και το αφήσεις στο φούρνο για 2 ωρίτσες στους 180 βαθμούς, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ο Μομοάς.

Aquaman

Ακούς εκεί ο πιο όμορφος άνδρας της χρονιάς.

Στο θέμα μας, όμως, η ταινία.

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑQUAMAN:

Η Tinkerbell που λες, λοιπόν, αγαπητέ αναγνώστη εεεεεε σόρρυ ο AQUAMAN ήθελα να πω, τελικά ΝΑΙ! Είναι η καλύτερη ταινία της DC μακράν από τη 2η.

Ένας χαρακτήρας που θυμίζει λίγο από αούγκανο βορειοιρλανδό μπεκρή, λίγο από παραδοσιακό βίκινγκ, γεννημένο, όμως, σε έναν φάρο στο Μαϊάμι της Φλόριντας… που μπορεί να επικοινωνεί επιτέλους με έναν αστερία (αυτοί που έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν με αστερία με καταλαβαίνουν απόλυτα) και να εξημερώνει το Κράκεν της χαμένης Ατλαντίδας, πιστεύω ότι ήταν πραγματικά αυτό που έλειπε από τους σύγχρονους υπερήρωες.

Η ταινία είναι μια τρομερή απάντηση της DC στον Deadpool (τηρώντας όμως το παραδοσιακό savoir vivre της Warner Bros) και κυριολεκτικά ένα κατούρημα στην μάπα της Μarvel σε ό,τι αφορά τα γραφικά και τα εφέ στο Ragnarok, και στον Wakanda for ever.

Aquaman

TO CASTING ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ:

Ο Μομόας υποδύεται κυριολεκτικά τον εαυτό του. Δεν θα μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο βέβαια. Τι να απαγγείλει ο τύπος; Σαίξπηρ;

Η Nicole Kidman πιο σέξι από ποτές

Aquaman

Και η Άριελ εεεεε η Amber Heard μακράν το πιο ωραίο γκομενάκι στην ιστορία των super heroes movies στον γαλαξία μας!Aquaman

Φήμες μάλιστα λένε πως τη συγκεκριμένη δυάδα τη ζήλεψε και ο Johnny Sins και πολύ λογικό μου ακούγεται!

Aquaman

Οι Άτλαντες πολεμιστές πολύ τζαμάτοι με ωραίες στολές, όπως επίσης πολύ εντυπωσιακά και τα τέρατα της Τάφρου!

Πολύ δυνατές οι μάχες, τα διαστημόπλοια, οι καρχαρίες που παρίσταναν το ”ιππικό” και τα οχήματα του βυθού, η χαμένη Ατλαντίδα και γενικά όλα ρε παιδάκι μου στην ταινία ήταν υψηλού επιπέδου παραγωγής, με σκηνικά τα οποία φαίνονται πρωτότυπα και πρωτοποριακά.

Ατραξιόν κατ’ εμε ο Λιακόπουλος της ταινίας -Dr Stephen Shin- που μιλούσε στα κανάλια για την ύπαρξη της Ατλαντίδας και για όλα αυτά που γίνονται εκεί πέρα και κλασσικά όλοι τον κοιτούσαν σαν εξωγήινο, που είχε να κάμει σεχ 2 ζωές.

Aquaman

Κορυφαία στιγμή στην ταινία; Το κωλομέρι της Μίρα που έπιασε ο Μομόας εκεί προς το τέλος αν και η αλήθεια είναι πως μας ψιλοξενέρωσε ο κυρ σκηνοθέτας…

Θέλεις να δώσεις στον λαό κάτι καινούριο βρε άνθρωπε; Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ; Kάτι για το οποίο θα σε καταγράψει η ιστορία στο Πάνθεον της σεναριοσκηνοθεσίας; Ε δώστο σωστά ρε πο#στη μου!

Πάει να φασώσει η Άριελ τον Ουγκα-ουγκα και αυτός της πιάνει το δεξί κωλομέρι (έτσι όπως κοιτάμε εμείς -το αριστερό έτσι όπως κοιτάει ο Tinkerbell) και με το άλλο χέρι κρατάει την τρίαινα.

Άσε κάτω την τρίαινα βρε άμπαλε και πιάσε της και τα 2 να γίνει σωστά η δουλίτσα.

Ε-ΛΕ-ΟΣ να ουμ…

Aquaman

TΩΡΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ AQUAMAN:

Άμα είσαι μίρλας, γκρίνιας και τα λοιπά, μπορείς να βρεις αρκετά, όμως ατύχησες φιλαράκι. Ο Πολέμαρχος δεν είναι από αυτούς. Θα πω όμως 3-4 έτσι για να μην μας περνάτε και για τυφλούς.

1) Έτρεχε η άλλη με τις γόβες πάνω στα κεραμίδια 3 τηλεοπτικά λεπτά και την πυροβολούσαν με λέιζερ οι οχτροί και μια τούμπα δεν έφαγε…

2) Το κεφάλι της στολής που έφτιαξε ο Black Manta ουσιαστικά την γελοιοποίησε τελείως. Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω στην μονομαχία του με τον Aquaman μόνο που την έβλεπα.

3) Ο Διάλογος που είχε με το τέρας προκειμένου να πάρει την τρίαινα ήταν πολύ μούφα ρε φιλαράκι. Μήπως να παίζανε μια παρτίδα σκάκι καλύτερα;

4) Έχει αναφερθεί στην ταινία η μπασταρδοποίηση του Μομόα τόσες πολλές φορές, που τον φώναζα Arthur Snow

Παρόλα αυτά η ταινία ήταν τόσο απιστεύτable που θέλω να πάω να την ξαναδώ αγοράζοντας ολόκληρο εισιτήριο (εντάξει και το χιούμορ έχει όρια)!

Να περνάτε καλά και να προσέχετε… Keep Good!

Σχόλια