8 ομιλητές διεθνούς κύρους, 1800+ σύνεδροι, 3 μέρες παρουσιάσεων και workshops σε περιμένουν!

Τo Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, γνωστό ως ΣΦΗΜΜΥ, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στις 19-21 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών είναι το μεγαλύτερο φοιτητικό συνέδριο της χώρας, το οποίο διεξάγεται από το 2007 σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα και δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Μέσω του θεσμού δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές όλων των τμημάτων ΗΜΜΥ, παρεμφερών κλάδων και ερευνητές του κλάδου να έρθουν σε επαφή και να ενημερωθούν σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις προκλήσεις στην αγορά και να ανταλλάξουν γνώσεις και ιδέες.

“Στο ΣΦΗΜΜΥ 11 επιδιώκουμε τη συμμετοχή συνέρων και ομιλητών τόσο από τη χώρα μας, όσο και από το εξωτερικό, προσδίδοντας διεθνές κύρος στο συνέδριο” αναφέρει ο Ανδρέου Γεώργιος, υπεύθυνος Καθηγητής.

Τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί το ΣΦΗΜΜΥ++ που έχει ως θέμα την επιχειρηματικότητα. Σε κατάλληλα διαμορφωμένα booth θα μπορέσουν εκπρόσωποι εταιρειών να συνομιλήσουν με τους συνέδρουν και να τους παρουσιάσουν το έργο τους.

Επίσης, οι φοιτητές που εγγράφονται στο συνέδριο θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα βιογραφικά τους τα οποία στη συνέχεια θα δοθούν σε εταιρείες.

Στο πλαίσιο αυτό από τις 29 Οκτωβρίου και μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου  είναι ανοιχτό το σύστημα υποβολής εργασιών και papers. Προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις εργασίες τους σχετικές με θέματα όπως ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρονική και software!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το παρόν link!

Σχόλια