Συγχαρητήρια πέρασες στη συμπρωτεύουσα και το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις μια υπέροχη φοιτητική ζωή στη Θεσσαλονίκη!

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαράκη

Είτε χάρηκες, είτε όχι σου βρήκαμε τρεις λόγους που αξίζει να είσαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη! Σε περίπτωση που στεναχωριέσαι που δεν πέρασες σε κάποια άλλη πόλη, κάπου εδώ θα σου πω ότι η φοιτητική ζωή στη Θεσσαλονίκη είναι Ο ΤΙ καλύτερο!

Σε όποιο πανεπιστήμιο και αν πέρασες εδώ θα βρεις τα πανεπιστήμια στα οποία υπάρχει η AIESEC!

Πέρασες στη Θεσσαλονίκη και νομίζω ότι γνωρίζεις ΗΔΗ ότι θα περάσεις τέλεια. Σε περίπτωση, όμως, που λέμε τώρα δεν είσαι σίγουρος/η γι’ αυτό σε έχω και εσένα τρεις λόγους!

Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τους λόγους που αξίζει να είσαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και γιατί τελικά η φοιτητική ζωή στη Θεσσαλονίκη είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!

1. Γιατί, όπως θα έλεγε και κάποιος απ’ τη Θεσσαλονίκη σαν τη Θεσσαλονίκη δεν έχεις…

Λίγο μετά θα ακολουθούσε και το “δεν έχει σε λέω σαν εδώ” και μπορώ να στο επιβεβαιώσω, αφού όσο και αν αγαπάω την Αθήνα από την πρώτη στιγμή που επισκέφτηκα τη Θεσσαλονίκη τη λάτρεψα! Έχει καλό φαγητό- και φτηνό πράγμα πολύ σημαντικό για κάποιον φοιτητή- και εκτός αυτού τα πάντα είναι κοντά. Με αμέτρητες φυσικά επιλογές, αφού μπορείς να πας παντού!

2. Ταξιδάκια στη Βόρεια Ελλάδα

Αν είσαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και δεν πας εκδρομές – γυρίσεις όλη τη Βόρεια Ελλάδα μάλλον δεν έχεις περάσει καλά φοιτητικά χρόνια!

3. Διαφορετικοί ρυθμοί

Οι διαφορετικοί ρυθμοί είναι κάτι που πραγματικά αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη στιγμή. Δεν υπάρχει άγχος- σε εισαγωγικά πάντα- και όλα κυλούν λίγο πιο αργά. Οπότε, ετοιμάσου να απολαύσεις την κάθε σου στιγμή και να περάσεις καλά!

Σημαντική συμβουλή: Να πρόσεχεις τι θα πεις για τον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ μην βρεθείς μπλεγμένος/η!

Και τώρα που έμαθες τους λόγους ήρθε η ώρα να οργανωθείς! Βρες εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη!

Σχόλια