Συγχαρητήρια πέρασες στην πρωτεύουσα και το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις μια υπέροχη φοιτητική ζωή στην Αθήνα! Τί; Δεν μας πιστεύεις;

Είτε χάρηκες, είτε όχι σου βρήκαμε τρεις λόγους που αξίζει να είσαι φοιτητής στην Αθήνα! Σε περίπτωση που στεναχωριέσαι που δεν πέρασες σε κάποια άλλη πόλη, κάπου εδώ θα σου πω ότι το να είσαι φοιτητής στην Αθήνα είναι μια υπέροχη εμπειρία. Γιατί ξέρεις η φοιτητική ζωή στην Αθήνα δεν είναι τόσο ξενέρωτη και θα στο αποδείξω!

Διάβασε εδώ όλες τις προσφορές που θα έχεις με το πάσο σου!

Όντας φοιτήτρια στην Αθήνα θα σου πω, ότι πρέπει να χαίρεσαι αν πέρασες στην Αθήνα, αν και η αλήθεια είναι ότι όσοι Αθηναίοι πήγαν επαρχεία πέρασαν- ή περνούν ακόμα- καλύτερα από εμάς που μείναμε… Επειδή, όμως, η Αθήνα είναι Αθήνα- και αν δεν παινέψω το σπίτι μου θα πέσει να με πλακώσει- σου έχω 3 λόγους, για τους οποίους η Αθήνα είναι Top!

Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τους λόγους που αξίζει να είσαι φοιτητής στην Αθήνα και γιατί τελικά η φοιτητική ζωή στην Αθήνα είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ!

1. Έχει τα ΠΑΝΤΑ και όταν λέμε τα ΠΑΝΤΑ το εννοούμε!

Η Αθήνα έχει μέρη για όλα τα γούστα. Άσε που είναι μια τόσο μεγάλη πόλη που θα σου πάρει καιρό για να την εξερευνήσεις όλη! Η νυχτερινή ζωή είναι κυριολεκτικά παντού! Βόρεια θες; Έχει. Νότια; Έχει. Κέντρο; Και εκεί έχει. Και όλα κρατούν μέχρι πολύ αργά! Με το καλύτερο σημείο τα ΜΜΜ- που λατρεύουμε να μισούμε- που μπορούν να σε μεταφέρουν παντού!

Υ.Γ: Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα είναι ΕΜΠΕΙΡΙΑ ζωής (ακόμα και αν δεν είναι η καλύτερη εμπειρία).

2. Αν είσαι Αθηναίος και θα είσαι φοιτητής στην Αθήνα δεν θα χρειαστείς να σπαταλήσεις πολλά χρήματα!

Μεταξύ μας τώρα τα ενοίκια είναι ακριβά σε κάποιες περιπτώσεις, οπότε το να μένεις στο σπίτι σου και να τρως τζάμπα είναι ένα plus, τουλάχιστον για εμάς.

3. Επειδή φοιτητική ζωή χωρίς ταξίδια είναι ψωμί χωρίς βούτυρο πρέπει να ξέρεις ότι η Αθήνα είναι μια πολύ καλή αφετηρία για να κάνεις ταξίδια!

Θες πλοίο; Το λιμάνι του Πειραιά είναι δίπλα και μπορείς να επισκεφτείς όποιο νησί θες άμεσα! Επιπλέον, μπορείς να βρεις εύκολα οικονομικές πτήσεις για να κάνεις ταξίδια στο εξωτερικό ή και το εσωτερικό.

Και το προσωπικό αγαπημένο μου το τρένο… Με πολύ οικονομικά εισιτήρια και μπορείς να πας στην υπέροχη ηπειρωτική Ελλάδα και γιατί όχι στον/ην φίλο/η που θα έχεις στη Θεσσαλονίκη!

Και τώρα που έμαθες τους λόγους ήρθε η ώρα να οργανωθείς! Βρες εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη ζωή στην Αθήνα!

Σχόλια