Αν θέλεις να συνδυάσεις νέες εμπειρίες, προσωπική ανάπτυξη και εθελοντισμό ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την AIESEC στο δικό σου πανεπιστήμιο.

Νέο εξάμηνο, νέες ευκαιρίες! Αν είσαι νέος, 18-30 και έχεις όρεξη για να κάνεις κάτι διαφορετικό, να γνωρίσεις νέους από όλο τον κόσμο, να γίνεις μέλος μιας ομάδας και να αναπτύξεις soft skills τότε… this is where you belong! Αυτό το εξάμηνο, γνώρισε την AIESEC στην Ελλάδα. Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος μη-κερδοσκοπικός οργανισμός νέων που διοικείται αποκλειστικά από νέους.

Σε ενδιαφέρει, παράλληλα με τις σπουδές σου, να ασχοληθείς και με τον εθελοντισμό ενώ ταυτόχρονα να κάνεις κάτι που σε αναπτύσσει και σου δίνει την ευκαιρία να μαθαίνεις μέσα από την πράξη; Είσαι ένα άτομο με πάθος, αφοσίωση, περιέργεια και θες να κάνεις την αλλαγή; Αν ναι, τότε επισκέψου το aiesec.gr/belong/ και γίνε μέλος.

Για όλα τα παραπάνω, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς και να ρωτήσεις τα μέλη της AIESEC στην Ελλάδα και στις παρακάτω τοποθεσίες:

AIESEC στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

AIESEC στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

AIESEC στο ΕΚΠΑ

AIESEC στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

AIESEC στο ΑΠΘ

AIESEC στο Πανεπιστήμιο Πάτρας

AIESEC στην Κρήτη (Ρέθυμνο)

AIESEC στο Βόλο

AIESEC στην Κομοτηνή

Αν δεν είσαι φοιτητής ή δεν σπουδάζεις σε κάποιο από τα παραπάνω πανεπιστήμια, κανένα πρόβλημα! Ένα μέλος της AIESEC θα έρθει σε επαφή μαζί σου για να σε βοηθήσει.

Επικοινώνησε με την AIESEC και μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις την εμπειρία του να είσαι μέλος ενός παγκόσμιου οργανισμού!

Σε ποια πανεπιστήμια μπορώ να βρω την AIESEC στην Ελλάδα;

Σχόλια