Είτε βρέχει στο χωριό σου είτε όχι, σου συμπαραστεκόμαστε στα διάφορα πανηγύρια που ίσως σε σέρνουν στην πλατεία με τις παρακάτω ξένες σειρές!

1. NCIS (σκέτο)

Ξένη σειρά που μπορείς να παρακολουθήσεις και στην τηλεόραση και η οποία θα σε ενθουσιάσει, καθώς ξεφεύγει ολίγον τι από τις καθαρά αστυνομικές σειρές. Η οργανωτικότητα του Gibbs, τα κοφτερά μυαλά των McGee και Abby και η καφρίλα του γοητευτικού Anthony DiNozzo, δημιουργούν ένα πρωτότυπο team που θα σε καθηλώσει τις ατελείωτες νύχτες στο χωριό!

2. Suits

Ξεκίνησε αυτόν το μήνα στην Αμερική η όγδοη σεζόν, οπότε καλύπτεις αρκετό χρονικό διάστημα της παραμονής σου! Σειρά με απίστευτο χιούμορ, με ανατροπές και κυρίως με αρκετούς τρόπους με τους οποίους μπορείς στη ζωή σου να μάχεσαι για τον εαυτό σου και για τους άλλους.

Το κατά τα άλλα είδωλο Harvey Specter, αναλαμβάνει υπό την αιγίδα του το απροστάτευτο «πουλάκι» Mike Ross, ο οποίος τον εντυπωσίασε με τις γνώσεις του και το μυαλό του αλλά όχι με τα πτυχία του! Αυτό, φυσικά, δεν ξέφυγε από το μάτι του Σάουρον, την Donna και η συνέχεια στην οθόνη σου!

3. Spartacus

Ξεφεύγοντας από τη σύγχρονη εποχή, ανατρέχουμε στην περίοδο των σκλάβων και των Ρωμαίων αφεντικών τους. Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε ελεύθερος, θέλει να πεθάνει ελεύθερος και τον ακολουθούν και άλλοι σκλάβοι.

Το όνομά του γνωστό και ο Σπάρτακος μάς παρουσιάζει την ιστορία των μονομάχων, μια μορφή διασκέδασης αρκετά διαδεδομένη στην αρχαία Ρώμη.

Παρατηρούμε τη θυσία των αξιών στο βωμό της κάθε είδους ηδονής.

Σεξ, βία και δυνατές ερμηνείες συνδέονται με την ακατανίκητη επιθυμία του κάθε ανθρώπου για την ελευθερία, φτιάχνοντας μία από τις καλύτερες σειρές για να δεις!

Μην ξεχάσεις να δεις και το prequel:”Spartacus: Gods of the Arena”.

4. Vikings

Συνεχίζοντας σε παρόμοιο μοτίβο, η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες του Ragnar Lothbrok, του μεγαλύτερου ήρωα της εποχής του, καθώς και τον δρόμο του προς το θρόνο με τη βοήθεια της ομάδας του.

Ο Ragnar, παράλληλα, ενσαρκώνει τις παραδόσεις των Νορβηγών (λόγω της αφοσίωσής του στους θεούς), ότι, δηλαδή, ήταν άμεσος απόγονος του θεού του Πολέμου. Καλή διασκέδαση!

5. Mr.Robot

Από τις πιο διαδεδομένες, η σειρά αφηγείται τη ζωή ενός νεαρού προγραμματιστή, του Elliot, ο οποίος πάσχει από μια εξουθενωτική αντικοινωνική διαταραχή και μπορεί να συνδεθεί με τους ανθρώπους μόνο χακάροντάς τους.

Μια κοινωνικοδραματική σειρά που επικεντρώνεται στη σύγχρονη Αμερική, αποτυπώνοντας την παθογένεια της σημερινής κοινωνίας. Σίγουρα επρόκειτο για μια σειρά που θα σε προβληματίσει!

6. House of cards

Πολυσυζητημένη μετά και από τις αποκαλύψεις για τον Kevin Spacey, η σειρά περιγράφει την τακτική ενός υποψηφίου Υπουργού, του Frank Underwood, να καθαιρέσει όσους τον εξαπάτησαν.

Η πολιτική σκηνή αποτυπώνεται ως μια παρτίδα σκάκι, όπου νικά εκείνος που θα προλάβει ή/και θα καταλάβει τις κινήσεις του αντιπάλου του.

Αξιοσημείωτη είναι η επιτυχημένη «συνομιλία» του πρωταγωνιστή με τον εαυτό του και τους απόκρυφους σκοπούς του.

Σχόλια