Apps για τους λάτρεις των σειρών

 Χρήσιμες εφαρμογές που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς και εσύ τις ξένες σειρές!

Με τις ξένες σειρές να έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των περισσότερων νέων αλλά και ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, οι developers έχουν βάλει στο φουλ τις μηχανές για να καλύψουν κάθε ανάγκη των καταναλωτών, σε μια αγορά που μέρα με τη μέρα γιγαντώνεται. Και αφού σε προηγούμενο άρθρο σας κατατοπίσαμε σχετικά με τις ξένες σειρές που αξίζει να δείτε, πάμε να δούμε κάποιες ενδιαφέρουσες εφαρμογές.


#1 | TV Series [Your shows manager]

σειρές - logo 1

H εφαρμογή TV Series, έρχεται να λύσει τα χέρια όλων των μανιακών, που μπορεί να βλέπουν ακόμα και δέκα σειρές που τρέχουν ταυτόχρονα. Όταν την ανοίγεις πρώτη φορά, κάνεις add τις σειρές που παρακολουθείς ή πιθανώς να θες να παρακολουθήσεις στο μέλλον.

Όταν κάνεις add μια σειρά, περνά στην καρτέλα Series, όπου και είναι συγκεντρωμένες όλες οι σειρές σου. Με παρατεταμένο άγγιγμα πάνω στο τίτλο μιας σειράς εμφανίζεται μια νέα οθόνη με επιπλέον πληροφορίες γι’ αυτή όπως φωτογραφίες, ηθοποιοί, βαθμολογίες και σχόλια.

Η εφαρμογή, παρακολουθεί τις σειρές που βρίσκονται στη συλλογή σου και σε ενημερώνει για το πότε βγαίνει νέο επεισόδιο, για τον τίτλο του, μαζί με μια περίληψη της πλοκής του και κάποιες φωτογραφίες. Στην καρτέλα My Agenda, μπορείς να βλέπεις συνολικά και για ένα αρκετά μεγάλο βάθος χρόνου, όλα τα επεισόδια που σε αφορούν, για να ξέρεις πότε ακριβώς οι σειρές κάνουν διαλείμματα μέσα στη σεζόν, ώστε να ρυθμίζεις το πρόγραμμα σου ανάλογα.

Διαθεσιμότητα: Android / IOS

Παρόμοιες εφαρμογές: Series Guide / TVShow Time

Φωτογραφίες απ’ την εφαρμογή

 


#2 | BS Player

σειρές - Logo 2To πολύ διάσημο player της AB Team, δεν θα πρέπει να λείπει από καμία έξυπνη συσκευή. Ιδανικά θα μιλούσαμε για tablet αλλά σίγουρα πιο διαδεδομένα είναι τα smartphones. Ίσως να μην είναι το πιο ευχάριστο πράγμα να παρακολουθήσεις ένα ολόκληρο επεισόδιο στην οθόνη ενός κινητού, αλλά με το μέγεθος των πέντε ιντσών να θεωρείται πλέον μεσαίο, ε δεν είναι και ακατόρθωτο.

To δυνατό σημείο του BS είναι ότι πέρα από ένα πολύ καλό player που υποστηρίζει τις περισσότερες μορφές αρχείων, αναλαμβάνει να βρει και υποτίτλους, γλιτώνοντας το χρήστη από την απίστευτα βαρετή διαδικασία της αναζήτησης σωστών, καλογραμμένων, χωρίς χρονοκαθυστέρηση υποτίτλων.

Διαθεσιμότητα: Android / IOS

Παρόμοιες εφαρμογές: VLC Player / MX Player

Φωτογραφίες απ’ την εφαρμογή

 


 

#3 | IMDb Movies & TV

Logo 3Πώς θα μπορούσε να λείπει ο γίγαντας της ψυχαγωγίας από αυτήν τη λίστα; Με μία τεράστια βάση δεδομένων, γεμάτη ασφυκτικά από σειρές, οι πιθανότητες να μη βρεις κάτι του γούστου σου είναι μηδαμινές. Αλλά το θέμα σειρά δε σταματά εδώ για το IMDB.

Κάθε πληροφορία που δίνεται εντός της εφαρμογής σε συνδέει σε μια άλλη σελίδα, και αυτή σε μια άλλη κ.ο.κ. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς να διαβάζεις και να βλέπεις ενδιαφέροντα πράγματα όσες ώρες και αν περάσεις κολλημένος πάνω στην εφαρμογή. Trivia, quotes, trailers, soundtracks, filming locations, forums, λεπτομερειακή καταγραφή του cast κάθε σειράς. Όταν λέω τεράστιος όγκος πληροφοριών, εννοώ τεράστιος!

Διαθεσιμότητα: Αndroid / IOS

Παρόμοιες εφαρμογές: MoviethekMy Movies Pro

Φωτογραφίες απ’ την εφαρμογή


#4 | GMT Subtitles

logo 5Παρόλο που το BS Player που προτείνεται παραπάνω έχει Built-in feature αναζήτησης και εγκατάστασης υποτίτλων, κάποιοι από εσάς πιθανώς να θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο player που δεν κάνει αναζήτηση υποτίτλων, όπως το VLC. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε σίγουρα πρέπει να κατεβάσετε το GMT Subtitles.

Η εφαρμογή σκανάρει όλα τα αρχεία βίντεο που υπάρχουν στην συσκευή σας και κατεβάζει τους υπότιτλους που λείπουν αυτόματα.

Υποστηρίζει πάρα πολλές γλώσσες, περιλαμβάνει πληροφορίες για κάθε σειρά που παίρνει από το IMDb, ενώ ταυτόχρονα η εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλή λόγω της μη ύπαρξης διαφημίσεων εντός της εφαρμογής.

Διαθεσιμότητα: Αndroid / IOS 

Παρόμοιες εφαρμογές: Subloader / Subtitle Viewer

Φωτογραφίες απ’ την εφαρμογή


 

#5 | Guess the TV Show: Pic Quiz

logo 4Για το τέλος, ένα παιχνίδι για να αξιοποιήσεις όλη τη συσσωρευμένη γνώση που έχεις αποκτήσει, παρακολουθώντας σειρές για αμέτρητες ώρες.

Παρατήρησε τα σκίτσα και μάντεψε αν πρόκειται για τον Sheldon, τoν Jack του Sons of Anarchy, ή τον Winston του New Girl.

Διαθεσιμότητα: Αndroid / IOS

Παρόμοιες εφαρμογές: TV Trivia

Φωτογραφίες απ’ την εφαρμογή

Σχόλια