Μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, οι Dub Inc, επιστρέφουν ξανά στην χώρα μας στα πλαίσια του Summer Sound Festival!

Την Παρασκευή 15 Ioυνίου, στo Experience Station που έχει στήσει ο Mythos στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, το βράδυ μας πρόκειται να ντυθεί στα χρώματα και τους ήχους των Dub Inc, ενός συγκροτήματος που ανήκει αδιαμφισβήτητα στους σημαντικότερους πρεσβευτές της ευρωπαϊκής reggae / dub σκηνής, με ιδιαίτερη μάλιστα διεθνή αναγνωρισιμότητα, επιστρέφοντας στην χώρα μας για μια εμφάνιση που όπως όλες τους θα προσομοιάζει σε γιορτή κι αν μη τι άλλο θα συζητηθεί.

Σχηματίστηκαν πίσω στο μακρινό 1998, κι έκτοτε έχουν διανύσει είκοσι ολόκληρα χρόνια μέχρι σήμερα, μετρώντας παράλληλα 6 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, αμέτρητα shows σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, πλήθος reggae μουσικών βραβείων, μα πάνω από όλα μια ξεχωριστή μουσική ταυτότητα, συνώνυμη του ήχου και της ιδιοσυγκρασίας τους.

Το τελευταίο τους δισκογραφικό πόνημα, που φέρει τον τίτλο, “So What” βρίσκει τους Dub Inc να πειραματίζονται με το νέο “rub a dub” ρεύμα που έχει αναδυθεί τα τελευταία χρόνια, με ποικίλες ηλεκτρονικές επιρροές, κάποια στοιχεία dubstep, καθώς και μερικές hip hop προσθήκες.

Με αυτό τον τρόπο ανανεώνονται συνεχώς οι Dub Inc με σκοπό να εκπλήξουν εκ νέου ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο κοινό απαρτιζόμενο από ένθερμους fans, που περιμένουν με ανυπομονησία για τη κάθε νέα μουσική κυκλοφορία της μπάντας, όπως φυσικά και για οποιοδήποτε έξαλλο πάρτι πρόκειται να στήσουν με κάθε τους ζωντανή εμφάνιση.

Παρασκευή 15 Ιουνίου, στο Mythos Expierence Center, οι Dub Inc σε μία μοναδική συναυλία  που θα δώσει ρυθμό σε εκείνο και τα επερχόμενα βράδια μας και θα προσθέσει μια εξέχουσα συναυλιακή ανάμνηση στις ήδη υπάρχουσες.

Για να μάθεις ακόμα περισσότερα για τους Dub Inc. δες τη συνέντευξη τους στο Frapress.gr!

Ο Komlan μας είπε γιατί οι Dub Incοrporation δημιουργούν μουσική «με συνείδηση»

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Blend Mishkin & Roots Evolution, με επαναστατική Dub και Roots Reggae, που έρχονται γεμάτοι ενέργεια να μας παρουσιάσουν νέες οπτικές πάνω σε ηχητικά σχήματα και αισθήματα.

SSF Day 3 Facebook Event: https://www.facebook.com/events/391434204666518/

Που θα παιχτεί η φάση: Mythos Experience Station, Ερμού 1 (Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.)

Σχόλια