Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια σειρά είναι αυτό…

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά, αλλά το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να έχεις περάσει πολλά χρόνια βλέποντας μια σειρά και «ξαφνικά» το κανάλι που το δείχνει να αποφασίσει να την «κόψει». Βέβαια, αυτά στις ξένες σειρές συμβαίνουν πολύ συχνά…

Αν η σειρά που κόπηκε ήταν αγαπημένη τότε το κενό που θα σου αφήσει είναι μεγάλο. Μάλιστα, όσες φορές έχει συμβεί εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν κόβουν άλλες και άλλες σειρές και έκοψαν αυτή. Τελοσπάντων, ονόματα ΔΕΝ λέμε, ξένες σειρές ΔΕΝ θίγουμε.

Πάμε να δούμε ποιες είναι, λοιπόν, αυτές οι επτά ξένες σειρές!

1. Lucifer

ξένες σειρές

Σημείωση: #LuciferSaved

Εντάξει μας είχε κουράσει λιγάκι η πλοκή, αλλά έτσι όπως «τελείωσε» σε κάνει να περιμένεις πολλά… Πολλά που δεν θα έρθουν, δυστυχώς, ποτέ. Όταν διάβασα ότι ακυρώνεται λυπήθηκα πολύ και είπα ότι δεν θα ξαναδεθώ με σειρά- ελπίζω να το τηρήσω.

2. Agent Carter

ABC/Bob D’Amico

Το πόσο χάρηκα όταν άκουσα γι’ αυτό το spin off δεν καταλαβαίνετε, αλλά έπρεπε να φανταστώ ότι δεν θα μπορούσε να ευδοκιμήσει για πολύ. Ευτυχώς για εμάς του Μαρβελικούς υπάρχει ακόμα το Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D!

3. Freaks and Geeks

Δεν είναι από τις αγαπημένες μου λόγω είδους αλλά ήταν μια καλή κωμωδία κατά την οποία περνούσε ευχάριστα η ώρα. Δυστυχώς κυκλοφόρησαν μόνο 12 από τα 18 επεισόδια που γυρίστηκαν μέχρι το 2000 που από το Fox κυκλοφόρησαν και τα υπόλοιπα επεισόδια.

4. Rome

Αυτή η επική σειρά από το HBO είχε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά πλάνα, που έχουμε δει ποτέ. Παρότι η σειρά θα είχε 5 σεζόν τελικά τελείωσε άδοξα στη δεύτερη. Τι και αν η σειρά είχε μεγάλο κοινό, τελικά κόπηκε. Ο λόγος; Ήταν υπερβολικά πολύ ακριβή.

Υ.Γ: Το χειρότερο ήταν οι λεπτομέρειες που κυκλοφόρησαν για τη νέα σεζόν, που δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ…

5. Pitch

Λίγοι ήταν οι θεατές, που την λάτρεψαν, γι’ αυτό και τελικά κόπηκε. Στη σειρά είδαμε την Ginny Baker μια έγχρωμη γυναίκα να παίζει για πρώτη φορά στο Major Leagues Baseball.

To στενάχωρο πάντως ήταν ότι την λάτρεψαν οι κριτικοί, ακριβώς λόγω της πλοκής του χαρακτήρα.

6. Deadwood

Άλλη μια πολύ καλή σειρά που τελείωσε άδοξα… Όσο ήταν στον αέρα από το HBO θεωρείτο μια από τις καλύτερες δραματικές σειρές. Αυτή τη φορά όμως δεν κόπηκε λόγω κόστους, αλλά λόγω διαφωνιών του δημιουργού της σειράς με το HBO. Και δυστυχώς αυτός είναι ένας από τους χειρότερους λόγους για να κοπεί μια σειρά.

7. Sense8

Και τι δεν έγινε με αυτή τη σειρά… Θυμάμαι το χαμό που έγινε όταν ανακοινώθηκε ότι θα τελειώσει στην πρώτη σεζόν και έπειτα τη κυκλοφορίας ενός δίωρου χριστουγεννιάτικου επεισοδίου. Βέβαια, να μην παραπονιέμαι μετά από το δίωρο special episode βγήκε άλλη μια σεζόν…

Έτσι, τελικά τελείωσε σε μόλις 24 επεισόδια γεγονός που με κάνει να αναρωτιέμαι τι σκέφτονται ώρες ώρες εκεί στο Netflix; Όχι τίποτα άλλες και άλλες σειρές που θα έπρεπε να τις κόψει δεν τις κόβει.

Σχόλια