Οι πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται για τα μαθήματα στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του ΕΚΠΑ!

Το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του ΕΚΠΑ προσφέρει μαθήματα ξένων γλωσσών και μάλιστα με πολύ χαμηλά δίδακτρα. Αν λοιπόν σκέφτεσαι και εσύ να ξεκινήσεις μια νέα ξένη γλώσσα εκεί αυτές είναι πέντε ερωτήσεις που ίσως έχεις!

1. Έχω ήδη γνώση μιας γλώσσας, αλλά θέλω να συνεχίσω την εκμάθησή της. Σε ποιο τμήμα θα εγγραφώ;

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συνεχίσουν τη μελέτη μιας ξένης γλώσσας, ενώ ήδη την κατέχουν σε κάποιο βαθμό, δίνουν κατατακτήριες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδό τους, και στη συνέχεια εντάσσονται στο αντίστοιχο τμήμα.

2. Πώς θα αποδεικνύω ότι έχω παρακολουθήσει έναν κύκλο μαθημάτων στο Διδασκαλείο;

Το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών χορηγεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όσους ολοκληρώνουν επιτυχώς την παρακολούθηση του τμήματος στο οποίο έχουν εγγραφεί.

3. Υπάρχει εκπτωτική πολιτική;

Όσοι εγγράφονται σε παραπάνω από μια γλώσσες έχουν έκπτωση 20% για τις υπόλοιπες γλώσσες που θα επιλέξουν.

4. Πού πραγματοποιούνται τα μαθήματα και κάθε πότε;

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τον τόπο (Αθήνα/Κέντρο-Πανεπιστημιούπολη/Ζωγράφου) και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των μαθημάτων από το Ωρολόγιο Πρόγραμμα που υπάρχει αναρτημένο στις Ανακοινώσεις της ιστοσελίδας μας.

Οι ώρες παρακολούθησης κυμαίνονται από τρεις (3) έως εννιά (9) εβδομαδιαίως, ανάλογα με τη γλώσσα ή το Ειδικό Πρόγραμμα που θα επιλέξετε.

5. Πώς γίνονται οι αιτήσεις στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών;

Οι αιτήσεις έγγραφής κατατίθενται μαζί με τα δικαιολογητικά στη Γραμματεία του ΔΞΓ. Ενημερωθείτε σχετικά με αυτά στο pdf που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ!

Μάθε περισσότερα για τις γλώσσες που διδάσκονται εδώ

Σχόλια