Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις!

Αν θέλεις να κάνεις και εσύ φθηνά ταξίδια, αλλά σου φαίνεται πολύ δύσκολο να το καταφέρεις τότε αυτά τα 9 tips θα σου φανούν πολύ χρήσιμα! Είναι όλα δοκιμασμένα και έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος/η ότι θα μπορέσεις να κλείσεις όσο πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια γίνεται!

1. Εγγράψου σε newsletter αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών site

Πολλά ταξιδιωτικά site και σελίδες αεροπορικών εταιρειών στέλνουν ενημερώσεις για οικονομικές πτήσεις έτσι αν εγγραφείς στα newsletter θα το ξέρεις πρώτος/η!

2. Ψάξε εισιτήρια σε διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες

Μην φοβάσαι να συνδυάσεις πτήσεις διαφορετικών εταιρειών. Ψάξε, λοιπόν, εισιτήρια από διαφορετικές εταιρείες γιατί με τόσες επιλογές που έχεις είναι σίγουρο ότι θα βρεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

3. Αν βρεις κάποια προσφορά κλείσε την

Αν βρεις κάποια πολύ καλή προσφορά, κλείσε την γιατί όσο το σκέφτεσαι τόσο πιθανότερο είναι να αυξηθεί η τιμή.

4. +/- 3 Ημέρες

Όσο μεγαλύτερη ευελιξία έχεις στις ημερομηνίες τόσο πιο πιθανό είναι να βρεις το πιο φθηνό εισιτήριο!

5. Αυτό συνδέεται με το νούμερο 2 αλλά προτίμησε πτήση με ενδιάμεση στάση

Ναι, θα ταλαιπωρηθείς λίγο παραπάνω αλλά θα εκπλαγείς από το πόσο φθηνότερα είναι τα αεροπορικά εισιτήρια!

6. Προτίμησε τα μικρά αεροδρόμια.

Ο λόγος είναι ότι εκεί είναι πολύ πιο πιθανό να βρεις φθηνά εισιτήρια κυρίως γιατί αυτά δεν είναι κοντά στο κέντρο της πόλης. Για παράδειγμα για το Λονδίνο οι πτήσεις στο Gatwick ή το Stansted είναι πιο φθηνές από αυτές στο αεροδρόμιο του Heathrow.

7. Κλείσε εισιτήρια όσο πιο νωρίς γίνεται

Αν θέλεις να κλείσεις οικονομικά εισιτήρια, πρέπει να κάνεις την κράτηση σου αρκετό καιρό νωρίτερα. Όσο πιο νωρίς, δηλαδή, τόσο καλύτερα.

8. Επίλεξε πρωινές ή βραδινές πτήσεις

Οι πρωινές πτήσεις έχουν πολύ καλές τιμές όπως και η βραδινές γι’ αυτό το λόγο και αν θες φθηνά αεροπορικά εισιτήρια πρέπει να διαλέξεις κάποια από τις δύο επιλογές. Άσε που αν διαλέξεις βραδινή πτήση θα κερδίσεις και την επόμενη μέρα!

Σχόλια