Πέντε ταινίες τρόμου που πιθανότατα δεν έχεις δει και αξίζει να δεις!

Ακόμη και αν δεν λατρεύεις ταινίες τρόμου σίγουρα έχεις μπει στον πειρασμό να δεις κάποια. Κάποιες από τις παρακάτω ταινίες είναι αρκετά τρομακτικές, ωστόσο σίγουρα αξίζει να τις δεις!

Δες λοιπόν σε ποιες αναφερόμαστε!

1. Messiah of Evil

Στην ταινία η Arletty ψάχνοντας τον πατέρα της στην παραθαλάσσια πόλη που ζούσε ο τελευταίος βρέθηκε στη μέση ενός εφιάλτη απ’ τον οποίο δεν μπορούσε να ξεφύγει. Εκεί καταλήγει να μένει στο σπίτι του καλλιτέχνη πατέρα της αφηγούμενη στο κοινό την ιστορία.

Στο σπίτι εκτός από τις αινιγματικές σημειώσεις του πατέρα της που προειδοποιούσαν ότι κάτι κακό συμβαίνει στην πόλη, βρίσκει και έναν Βρετανό με 2 όμορφες γυναίκες που τελικά και φιλοξενεί στο σπίτι.

2. Vampire’s Kiss

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Nicolas Cage είναι για άλλη μια φορά εκπληκτικός σ’ αυτό το ακραίο και ερωτικά φορτισμένο θρίλερ για ένα στέλεχος επιχείρησης από τη Νέα Υόρκη με ιδιαίτερο πάθος προς το γυναικείο φύλο. O πρωταγωνιστής πιστεύει ότι είναι βρικόλακας όταν μία από τις κατακτήσεις του τον δαγκώνει στο λαιμό σε μια στιγμή πάθους. Στο ρόλο της φαμ φατάλ η Jennifer Beals που πυροδοτεί τις απολαυστικές περιπέτειες του βρικολακιασμένου Nicolas Cage.

3. Fascination

Ένας ληστής αναζητεί καταφύγιο από τους διώκτες του σε ένα παλιό κάστρο που κατοικείται από δύο πανέμορφες αλλά μυστηριώδεις νεαρές γυναίκες, οι οποίες τον προκαλούν να μείνει εκεί μέχρι τα μεσάνυχτα.

4.  Calvaire

Σκυθρωπά και ανήσυχα πρόσωπα, σκοτεινά δωμάτια και υγρά τοπία, συνθέτουν ένα σπαρακτικό σκηνικό παράνοιας. Στην ταινία ένας μουσικός με βλέψεις για καριέρα φλερτάρει με νοσοκόμες σε άσυλα. Δυστυχώς, θα μείνει από μηχανική βλάβη σε ένα βουνό και εκεί θα γνωρίσει έναν τύπο που ψάχνει τον σκύλο του…

5. Ravenous

Όταν οι κάτοικοι ενός απομονωμένου στρατιωτικού οχυρού στις άγριες απάτητες περιοχές της Σιέρα Νεβάδα έρχονται σε σύγκρουση με μια συμμορία ληστών που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα – ούτε στον κανιβαλισμό – θα έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τους ληστές, αλλά και τα δικά τους ένστικτα που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Σχόλια