Το Job Fair Athens 2018 έρχεται σε 10 μέρες και θα έχει όχι μόνο όσα περιμένουν να δουν οι παρακάτω φοιτητές του Πολυτεχνείου αλλά πολύ περισσότερα!

Και ενώ οι ετοιμασίες για το Job Fair Athens 2018 έχουν πάρει φωτιά, εμείς πήγαμε στο Πολυτεχνείο και ρωτήσαμε φοιτητές να μας πουν τι προσδοκίες έχουν από το φετινό Job Fair Athens 2018.

Η αγορά εργασίας για νέους χωρίς εμπειρία μοιάζει χάος. Όσο καταρτισμένος ακαδημαϊκά και να είσαι, η καθημερινότητα μιας σοβαρής δουλειάς είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Το Job Fair Athens 2018, λοιπόν, έρχεται να γεφυρώσει αυτό το χάσμα και να δώσει πολύτιμα εργαλεία και εφόδια σε όσους το επισκεφθούν για να ξεκινήσουν την πρώτη τους δουλειά.

~3ο ετής Φοιτήτρια~

“Από το Job Fair Athens 2018 περιμένω να αποκτήσω μια πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας και να ενημερωθώ από εταιρείες του τομέα ενδιαφέροντος μου για μελλοντικές επαγγελματικές ευκαιρίες και να προετοιμαστώ κατάλληλα για αυτές.”

Οι νέοι αναζητούν συμβουλές για το βιογραφικό τους και εμείς τους τις παρέχουμε με το CV Corner.

Δες εδώ τα 5 λάθη που έκαναν οι εθελοντές του Job Fair Athens στο CV Corner!

~4o ετής Φοιτητής~

“Το Job Fair Athens θέλω να με ετοιμάσει όσον τον δυνατόν καλύτερα για την αγορά εργασίας. Περιμένω να μου δοθεί η ευκαιρία να αξιολογηθεί και να ενισχυθεί το βιογραφικό μου αλλά και να δώσω συνεντεύξεις σε κορυφαίες εταιρείες που θα με ενδιέφεραν επαγγελματικά στο μέλλον.”

Στο Job Fair Athens έχουμε συγκεντρωμένες σε ένα χώρο κορυφαίες εταιρείες και start ups που ένας τελειόφοιτος αναζητά.

Δες εδώ την συνέντευξη που παραχώρησε στο Frapress.gr η οργανωτική ομάδα του Job Fair Athens 2018!

~Τελειόφοιτος~

“Ως τελειόφοιτος περιμένω να ενημερωθώ για τις υπάρχουσες επαγγελματικές ευκαιρίες στην αγορά εργασίας. Ενδιαφέρομαι να μάθω άμεσα αν υπάρχουν εταιρείες που διαθέτουν θέσεις για πρακτική άσκηση και έρευνα αλλά και για αργότερα θέσεις εργασίας.”

Στο Job Fair Athens δίνουμε στους φοιτητές την δυνατότητα να ενημερωθούν για την αγορά εργασίας και να λύσουν όλες τους τις απορίες μέσω τον ομιλών και των sessions που διοργανώνουμε.

~1οετής Φοιτητής~

“Θέλω να ενημερωθώ για τους κλάδους που μπορώ να ακολουθήσω μετά το τέλος των σπουδών μου. Να γνωρίσω τους τομείς που βρίσκονται σε άνθιση και να προετοιμαστώ για αυτούς κατά την διάρκεια την φοίτησης μου.”

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και κατοχύρωσε την θέση σου εδώ πατώντας «Εγγραφή φοιτητή»!

Σχόλια