Το Job Fair Athens 2018 έρχεται να μας προετοιμάσει για τις 26&27 Απριλίου με ένα εκπληκτικό side event!

Στα πλαίσια του Job Fair Athens 2018 διοργανώνεται το Side Event με θέμα «LinkedIn | A means to an End» την Τρίτη 17 Απριλίου στο EGG: Enter – Grow – Go, Λ. Συγγρού 190, Καλλιθέα.

Το Side Event θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την LinkedIn Trainer & Consultant Έθελ Αγγελάτου, μέσω της οποίας οι ακροατές θα ενημερωθούν για την πλατφόρμα του LinkedIn, για τα do’s and dont’s σχετικά με το προφίλ τους αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρει το community του LinkedIn στα μέλη του σε ό,τι αφορά την αγορά εργασίας.

Σχετικά με την ομιλήτριά μας, Έθελ Αγγελάτου, δραστηριοποιείται ως LinkedIn Trainer & Consultant, αναδεικνύοντας το Corporate & Personal Branding των χρηστών της πλατφόρμας. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 5.500 άτομα μέσω ενδοεταιρικών hands-on workshops και ομιλίες συνεδρίων, και συνεργαστεί με πάνω από 50 οργανισμούς, εταιρείες και συλλόγους. Με αφορμή το πάθος της για την πλατφόρμα του LinkedIn και την ορθή λειτουργία της, ίδρυσε την εταιρική της σελίδα στο LinkedIn και το Facebook, καθώς και το LinkedIn Greek Community στο Facebook· ένα forum που έχει ενώσει και εκπαιδεύει τους Έλληνες χρήστες του LinkedIn.

Παράλληλα, απασχολείται ως Corporate & Employer Branding Coach και Σύμβουλος HR τα τελευταία 10 έτη, καθώς και ως Editor Συμβουλευτικών Άρθρων (έντυπο/ηλεκτρονικό τύπο), καλύπτοντας θέματα αντιμετώπισης της ανεργίας, personal branding, Social Media και επιχειρηματικότητας (LinkedIn Blog, Payroll.gr, Kariera.gr, BusinessCoachingLab.gr, HominumOpus.gr, HR Professional, Career Guide, WeareSocialMedia.gr, κ.ά.).

Δείτε εδώ την συνέντευξη που παραχώρησε η Έθελ Αγγελάτου στο Frapress.gr!

Το συγκεκριμένο Side Event αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες, workshops και σεμινάρια που στοχεύουν στην προετοιμασία των επισκεπτών της κεντρικής εκδήλωσης του Job Fair Athens 2018 που θα γίνει στις 26 & 27 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το Job Fair Athens είναι μια φοιτητική πρωτοβουλία με εθελοντικό και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, που στόχο έχει τη σύνδεση του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας και την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας. Κορύφωσή της αποτελεί η διοργάνωση με ετήσια βάση μιας διημερίδας καριέρας για φοιτητές και νέους αποφοίτους πολυτεχνικών, τεχνολογικών και οικονομικών σχολών.

Δείτε εδώ όσα μας είπαν σε συνέντευξή τους οι συντελεστές του Job Fair Athens 2018!

Για συμμετοχή στο σεμινάριο μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ. Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή.

Σχόλια