Το 1ο Lifeme Workshop είναι γεγονός και δεν πρέπει να το χάσεις! Το Frapress.gr σου δίνει 5 διπλές προσκλήσεις!

Την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 από τις 10:00 έως τις 20:00 πραγματοποιείται στο Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ κάτι πραγματικά μαγικό που θα σου αλλάξει τη ζωή. Πρόκειται για το 1ο Lifeme Workshop, ένα καινοτόμο και διαδραστικό event που σχετίζεται με τον υγιεινό τρόπο ζωής σε όλες του τις εκφάνσεις.

Θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να συμμετέχεις σε:

  • Αθλητικές δραστηριότητες: Θα γυμναστείς με τους top trainers σε όλα τα hot fitness trends: Κλείσε τη θέση σου τώρα εδώ: Cross Training | EMS | Pilates | Pole Dance | Surfset | Yoga
  • Συζητήσεις με έγκριτους Ειδικούς Υγείας σχετικά με θέματα που αφορούν όλους μας! Δες αναλυτικά το πρόγραμμα και κράτησε σήμερα τη θέση σου εδώ.
  • Παρουσιάσεις μαγειρικής με υγιεινές και απολαυστικές συνταγές: Μάθε και εσύ πως μπορείς να μετατρέψεις τους αγαπημένους σου γευστικούς πειρασμούς από τους καλύτερους Chef, Food Bloggers & Διατροφολόγους! Εξερεύνησε όλες τις λιχουδιές εδώ.
  • Αθλητικά & βιωματικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους: Ζήσε στο Ποδηλατοδρόμιο μια ξεχωριστή εμπειρία για την οποία πολλοί αλλάζουν ακόμα και ήπειρο! Εσύ θα χάσεις τέτοια ευκαιρία;
  • Διαγωνισμούς & Εκπλήξεις: Οι εκπλήξεις ξεκινάνε από την στιγμή που θα κάνεις την κράτηση σου, απλά δες το δωράκι μας για εσένα στο mail επιβεβαίωσης! Και εσύ που δεν έχεις κλείσει ακόμα τρέξε να το κάνεις γιατί κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν πολλοί διαγωνισμοί με ενδιαφέροντα και πλούσια δώρα!

Εκεί θα σε υποδεχτεί η Ομάδα του Lifeme.gr για να σε ξεναγήσει στον κόσμο της υγιεινής ζωής με εύκολες και καθημερινές κινήσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια τον πιο υγιή και σέξυ εαυτό σου! Παρουσιάζουν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Γίνε και εσύ μέρος της oμάδας που έρχεται να ταράξει τα νερά στον υγιεινό τρόπο ζωής! Τον παλμό θα δίνει με live αναμετάδοση ο αγαπημένος μας 95,2 Athens Radio DJ με τον Γιάννη Τουμπάνο!

Dare to be healthy and sexy!

Είτε είσαι φανατικός του υγιεινού τρόπου ζωής είτε δεν έχεις ιδέα από αυτά και θέλεις να κάνεις μια αλλαγή, σε περιμένουμε! Save the date:

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

από τις 10.00 το πρωί έως τις 20.00

στο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α.

Γενικες πληροφοριες

· Τιμή εισητηρίου γενικής εισόδου: 3€

· (Για κάθε επιπλέον δραστηριότητα υπάρχει extra κόστος)

· Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν.

· Υπάρχει ειδική είσοδος για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

· Αυστηρό dress code καλή διάθεση, χαμόγελα και θετική ενέργεια!

· Για να απολαύσεις όλες τις παροχές που σου προσφέρει το event θα προτείναμε να έρθεις με τα αθλητικά σου. Ποτέ δεν ξέρεις τι έκπληξη σε περιμένει!

Κλείσε τη θέση σου τώρα στο:

www.lifemeworkshop.gr

γιατί οι θέσεις έχουν αρχίσει ήδη να εξαντλούνται!

Ή ακόμη καλύτερα κέρδισε διπλές προσκλήσεις εδώ!

Σχόλια