Εάν αναρωτιέσαι ποιοι είναι οι ηθοποιοί στο Τατουάζ στην πραγματικότητα, τότε τσέκαρε εδώ!

Τατουάζ ηθοποιοί

Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη.
Στον ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργκός Νίβεν, η Κοραλία Καράντη
Στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Τατουάζ ηθοποιοί

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΛΑΣ (Στέφανος Μιχαήλ)
Ο Αλέξανδρος είναι ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Μελά. Είναι ένας όμορφος και έξυπνος νεαρός, με έντονη την ανάγκη να κάνει το «σωστό». Πήρε την απόφαση να γίνει αστυνομικός και έτσι έδωσε τις απαραίτητες εξετάσεις και μπήκε στην σχολή. Μόλις όμως αποφοίτησε, κατάλαβε πως η υπηρεσία σε ένα αστυνομικό τμήμα, τον «πνήγει». Τότε, δέχτηκε πρόταση από έναν καθηγητή του στην Σχολή, να συνεταιριστούν σε μια εταιρεία Security. Δέχεται και σε λίγα χρόνια, χάρη στις γνωριμίες του συνεταίρου του αλλά και στις δικές του ικανότητες, η εταιρεία γίνεται μία από τις καλύτερες στον χώρο. Ο έρωτας του για την Άννα, θα ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου».

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι Κύπριος ηθοποιός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαβασό. Έχει παίξει στην κυπριακή σειρά Άσπρα Μπαλόνια που δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα αλλά και στο Μπρούσκο του Ανδρέα Γεωργίου που τον Σεπτέμβρη του 2013 έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας.

ΑΝΝΑ ΡΑΖΗ (Δανάη Παππά)
Η Άννα είναι κόρη του Θεοχάρη και της Αμαλίας και είναι 24 ετών. Έχει σπουδάσει κλασσικό χορό, έχει ταλέντο, όμως δεν έχει βρει ακόμη το δρόμο της. Αν φαίνεται ήρεμη και χαμηλών τόνων ως χαρακτήρας, αποδεικνύεται στην πορεία μια γυναίκα με έντονα συναισθήματα. Σε μικρή σχετικά ηλικία, θα ερωτευτεί τον Τόνυ και θα τον παντρευτεί. Αργότερα καταλαβαίνει πως αυτός δεν είναι ο άντρας της ζωής της, άλλα ταυτόχρονα, αρχίζει να έχει υποψίες για τις «περίεργες» επαγγελματικές του δραστηριότητες. Το χάσμα μεταξύ τους μεγαλώνει και στην χρονική αυτή συγκυρία, μπαίνει στην ζωή της ο Αλέξανδρος. Τον ερωτεύεται βαθειά και για χάρη του θα επαναπροσδιορίσει τα θέλω της. Δείτε εδώ την ηλικία της ηθοποιού

Η Δανάη Παππά σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day στον Alpha, σπούδασε υποκριτική στο εφηβικό εργαστήρι του Εθνικού Θεάτρου αρχικά είχε επιλέξει να ακολουθήσει την Αρχιτεκτονική. Μια σχολική παράσταση όμως την έκανε να πάει σε σχολή χορού και να αρχίσει να χορεύει τα πάντα.. λάτιν, σύγχρονο.. από μικρή υπήρξε αθλήτρια της ρυθμικής άλλα και του στίβου, άλλα έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Δείτε φωτογραφίες της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη συνέχεια δείτε πόσο χρονών είναι.

Σελίδες: 1 2 3 4

Σχόλια

1 2 3 4