ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ (Γιώργος Παρτσαλάκης)
Ο Παύλος είναι ο πατέρας του Αλέξανδρο. Έίναι ψαράς και είναι 60 χρονών. Πάνω από όλα για εκείνον είναι οικογένεια του. Αρκετά φλύαρος, και η γυναίκα του Μάρθα συχνά τον «πειράζει» γι’ αυτό. Όσα θέλει να πει, τα εκφράζει συνήθως με λαϊκές παροιμίες, γιατί πιστεύει βαθειά στην σοφία του λαού. Κρύβει μέσα του μεγάλο σθένος και δύναμη ψυχής. Έχει τρία παιδιά, τον Αλέξανδρο, την Αφροδίτη και την Ελένη.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και είναι ηθοποιός απόφοιτος του 1973 της δραματικής σχολής του Πέλλου Κατσέλη.
Η πρώτη του εμφάνιση επί σκηνής ήταν στον Οιδίποδα Τύραννο στο Κλασικό Θέατρο Ρόδου.
Έπειτα συνεργάστηκε με την Εταιρεία Θεάτρου Κρήτης, τη Θεατρική Διαδρομή, το Εθνικό και το Ελεύθερο Θέατρο

ΜΑΡΘΑ ΜΕΛΑ (Ελίνα Ακριτίδου)
Η γυναίκα του Παύλου. Είναι αρκετά μικρότερη από τον άντρα της και αρκετά όμορφη. Τον γνώρισε στα 17 της και τον ερωτεύτηκε παράφορα! Με την βοήθεια της μεγάλης της κόρης κρατάει την οικογενειακή επιχείρηση, μια ταβέρνα στην Αίγινα. Είναι η ήρεμη κινητήρια δύναμη της οικογένειας. Έχει πολύ σταθερούς αξιακούς κώδικες και βαθειά αναπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου, κάτι που έχει κληροδοτήσει στον γιο της Αλέξανδρο. Όταν θα προκύψουν δύσκολες καταστάσεις για την οικογένεια Μελά, η Μάρθα είναι εκείνη που θα σταθεί βράχος και θα κρατήσει ενωμένη την οικογένεια.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΡΑΖΗΣ (Απόστολος Γκλέτσος)
Ο Θεοχάρης Ραζής έχει γεννηθεί και ζει στο Λονδίνο και είναι έμπορος και διανομέας φρούτων και τροφίμων. Έχει ως όνειρο να επιτρέψει στην πατρίδα του, δηλαδή την Ελλάδα. Στέρεος χαρακτήρας, λιγομίλητος, σοβαρός, αλλά και οξύθυμος. Δεν διστάζει να παραδεχτεί τα λάθη του, και έχει έμφυτη τάση να προστατεύει τους αδύναμους. Δύο χρόνια μετά το ατύχημα της γυναίκας του, συνδέθηκε ερωτικά με την Βέρα και απέκτησε μαζί της ένα αγόρι. Εξακολουθεί να αγαπάει βαθειά την Αμαλία και να ελπίζει πως μια μέρα θα συνέλθει. Έχει μεγάλη αδυναμία στον 5χρονο γιο του και στην κόρη του την Άννα.

Σελίδες: 1 2 3 4

Σχόλια

1 2 3 4